- 17 Mayıs 2010
- 517
- 85
- 323
mrb arkadaşlar 6,5 senelik evliyim ilk olarak 5 defa boş ve kimyasal gebelik geçirdim sonrasında derin araştırmalar küçük bi ameliyat sonrası 6. gebeliğimde ilk defa kalp atışlarını duyduk bebişimizin, sanırım kullandığım aşırı doz kan sulandırıcıdan kanamam başladı ve durmadı düştü bebişim oysa kalbi atıyordu. bütün bunları atlatmak için kendi kendime teselli verdim hep arada geçen zamanda boşanmayı bile düşündüm, en azından canımdan çok sevdiğim eşim bu duygudan mahrum kalmasın die (lütfen yadırgamayın yaşadıklarımın eseri olarak böyle düşünmüştüm) ikimizde birbirimizi çok seviyoruz .eşim illa olmak zorunda değil diyor sen istersen olur istemezsen olmaz denemeyiz diyor.ben seni çok seviyorum seninle yaşlanmak istiyorum diyor onun bana olan sevgisi tek tesellim ve umudum. şuaralar tekrar düşünüyoruz hatta batıma 15 gün var dr değerlendirmelerim sonucu çok kafama takmamaya olursa olur olmazsa üzülmek yok diyi diye telkinde bulunuyorum kendime çünkü gittiğim drlar bu gibi durumlarda anne doğurana kadar denenmeli diyor pes etmek istemiyorum birde son zamanlarda duydumki 5- 6 düşükten sonra bile anne olan varmış. inşallah allah bu duygudan benide mahrıum etmez ve dileyen herkesi..