düşüklerden sonra psikolojik olarak kendimi rahatlatmaya çalışıyorum

leplepi

kaldır başını gör işte bak neler var
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
517
85
323
mrb arkadaşlar 6,5 senelik evliyim ilk olarak 5 defa boş ve kimyasal gebelik geçirdim sonrasında derin araştırmalar küçük bi ameliyat sonrası 6. gebeliğimde ilk defa kalp atışlarını duyduk bebişimizin, sanırım kullandığım aşırı doz kan sulandırıcıdan kanamam başladı ve durmadı düştü bebişim oysa kalbi atıyordu. bütün bunları atlatmak için kendi kendime teselli verdim hep arada geçen zamanda boşanmayı bile düşündüm, en azından canımdan çok sevdiğim eşim bu duygudan mahrum kalmasın die (lütfen yadırgamayın yaşadıklarımın eseri olarak böyle düşünmüştüm) ikimizde birbirimizi çok seviyoruz .eşim illa olmak zorunda değil diyor sen istersen olur istemezsen olmaz denemeyiz diyor.ben seni çok seviyorum seninle yaşlanmak istiyorum diyor onun bana olan sevgisi tek tesellim ve umudum. şuaralar tekrar düşünüyoruz hatta batıma 15 gün var dr değerlendirmelerim sonucu çok kafama takmamaya olursa olur olmazsa üzülmek yok diyi diye telkinde bulunuyorum kendime çünkü gittiğim drlar bu gibi durumlarda anne doğurana kadar denenmeli diyor pes etmek istemiyorum birde son zamanlarda duydumki 5- 6 düşükten sonra bile anne olan varmış. inşallah allah bu duygudan benide mahrıum etmez ve dileyen herkesi..

merhaba canım. benimde 2 düşük birde dış gebeliğim oldu. çok şükür bir oğlum var 13 buçuk aylık oldu.
ve ayrıca çok yakın arkadaşımın toplamda 7 düşüğü var vede bir tane dünyalar tatlısı kızı
onun troitlerinde sorunlar var. ve kan sulandırıcı kullandı doğuma kadar.
inşallah sende birgün anne olacaksın ümidini yitirme. hamile kalabiliyorsan bu işin ucunu bırakma sakın

cnmm benimmm ya ben ciddi anllamda böyle gerçek örneklerle motive oluyorum 7 düşükten sonra kızı olması benim için çok çok güzel bi örnek teşekkür ederim cevabınız için

canım cok gecmıs olsun
kım bılır ne acılar yasadın
ama neden pgt yontemıyle tup bebek denemıyorsunuz

canım cok gecmıs olsun
genetik bozukluk olmadığını söylediler ve de tüp bebeği hergittiğim dr gerekli görmedi cnm bnim çünkü 6gebeliktedekalpatışına yoğunlaştık. ama bu pgt yönteminide ilk duydum cnm bi araştırayım ya belki vesile olursun bak:)

canım cok gecmıs olsun
aaaaa aaaa cidden hiç duymamışım ağlayacağım yyaaa cnm benim tekrarlayan düşüklerde yapılıyormuş ay çok heycan bastı ciddiyim ya tüp bebiş kafamdan silmiştim hiç gerek görülmediği için

Tabiki oyle 5 dea gebe kalmisin mesela nden gelismedi pıhtılaşma da bir sorun. 6. Ters baska bisi olmus olabilir ama bu yontemi bu gibi durmlarsa hep yapiyolar
nerde oturuyorsun

Tabiki oyle 5 dea gebe kalmisin mesela nden gelismedi pıhtılaşma da bir sorun. 6. Ters baska bisi olmus olabilir ama bu yontemi bu gibi durmlarsa hep yapiyolar
nerde oturuyorsun
ben bursada oturuyorum hiç duymamıştım pıhtılaşma problemimde nevar ne yok engel değilmiş ama kan sulandırıcı kullanıyorum tedbir amaçlı. nette araştırıyorum çok teşekkür ederim cnm

ben bursada oturuyorum hiç duymamıştım pıhtılaşma problemimde nevar ne yok engel değilmiş ama kan sulandırıcı kullanıyorum tedbir amaçlı. nette araştırıyorum çok teşekkür ederim cnm
Kolay gelsin şifa olsun inşallah

cnmm benimmm ya ben ciddi anllamda böyle gerçek örneklerle motive oluyorum 7 düşükten sonra kızı olması benim için çok çok güzel bi örnek teşekkür ederim cevabınız için
evet canım 1 yaşında kızı maşallah. o da aşılama ile oldu kızı ve hep kan sulandırıcı kullanmıştı. sende aşılama yada tüp bebekle sağlıklı yavrunu kucağına alırsın inşallah dualarım seninle canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…