Düşükmu degilmi?

Layla00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2019
11
0
1
39
Merhaba ben 6 +4 hamileyim 4 gündür çok hafif toplu iğne ucu kadar bazen az bir şey büyük kahverengi koyu sarı renkte Akıntım oluyor. günde bir veya iki kere oldu kasık ağrılarım günde bir veya iki kere oluyor. Salı günü hastaneye gittim kese 8 mm büyüklüğünde ama bebek için daha çok erken dedi. Dün yine ağrılarım olunca yine gittim 1 santim kese boyutu dedi bebek yok Yakında düşer dedi. Ama kanama gözükmüyor dedi durmaz düşer dedi. kendi Doktorumu aradim Pazartesi randevu verdi bekle dedi bazen görünmeyebilir dedi Siz ne görüyorsunuz

Eklentiler

• IMG_20191010_174757.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 32
canim 6+4 te ozele gittim karindan bakti gormedi bebegi kese normaldi.alttan bakildi kalp atisi yok dedi.6+4 te mutlaka duyulmasi gerekiyormus eger gec dollenme yoksa.ben inanmak istemedim bekledim bekledimm.....ama malesef 8.hafta sonu kurtajla alindi.devlet hastanelerinde gec goruluyor icinde suphe varsa ozele git derim.bu arada benim hic sikayetimde yoktu ne kanama oldu ne bisey ara ara karnim agriyodu hatta bi gece hastaneye gittim buyuyo normal dediler megerse hic buyumemis

Sanki benim bebeğin doğru boyutuna göre 7. Haftada kalp atışı görünmüştü ya. Ama benim de 10 gün kadar geç döllenmeydi, sat a göre baya 9. Haftadaydım.
Sen bi hafta daha bekle, çoğunluk evet doktorun dediği çıkıyor ama kesin değil.
Ayrıca 8. Haftanın sonuna kadar sana büyük ihtimal zararı yok. 9 dan sonra hala içerde büyümesi kürtajı zorlaştırıyormuş da..
umarım kalp atışını duyarsın bidahaki sefere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…