DÜŞÜKMÜ YAPIYORUM?YARDIM KIZLAR...

balbocegi34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2020
5.619
2.997
173
40
Merhabalar arkadaşlar, çok moralim bozuk tüp bebek yaptırdım 8 haftalık oldu ve kese etrafında kanama alanı varmış kalp atışlarını dinledik ama dr yetersiz dedi, beta verdim düşük cıktı iki gün sonra tekrar yaptırdım yani bugün dahada düşmüş, dr pazartesi tekrar yaptır dedi ,çok korkuyorum böyle bir durumda olan varmı acaba kurtulurmu bebeğim:((

Merhabalar arkadaşlar, çok moralim bozuk tüp bebek yaptırdım 8 haftalık oldu ve kese etrafında kanama alanı varmış kalp atışlarını dinledik ama dr yetersiz dedi, beta verdim düşük cıktı iki gün sonra tekrar yaptırdım yani bugün dahada düşmüş, dr pazartesi tekrar yaptır dedi ,çok korkuyorum böyle bir durumda olan varmı acaba kurtulurmu bebeğim:((
Öncelikle üzgünüm ama sanırım düşük gerçekleşmeye başlamış. Benimde 1 düştüğümde bu şekilde olmuştu betahcg düştü progestan da işe yaramamıştı ama daha küçüktü 5. Hafta daydı. Sağlıksız olduğu için düşük gerçekleşiyor zaten oyüzden üzülmeni oldukça azaltmaya çalış derim. Takdiri ilahi. Hayırlısını sağlıklısını iste yaradandan.

Sağol canım evet bu sabah düşük yaptim birazdan kürtaja giricem:(UOTE="jeosevda, post: 63456110, member: 552283"]
Öncelikle üzgünüm ama sanırım düşük gerçekleşmeye başlamış. Benimde 1 düştüğümde bu şekilde olmuştu betahcg düştü progestan da işe yaramamıştı ama daha küçüktü 5. Hafta daydı. Sağlıksız olduğu için düşük gerçekleşiyor zaten oyüzden üzülmeni oldukça azaltmaya çalış derim. Takdiri ilahi. Hayırlısını sağlıklısını iste yaradandan.
[/QUOTE]

Sağol canım evet bu sabah düşük yaptim birazdan kürtaja giricem:(UOTE="jeosevda, post: 63456110, member: 552283"]
[/QUOTE]
Çok geçmiş olsun. Rabbim birdaha yaşatmasın inşallah. Hakkında hayırlısı olsun 💐

Hiç beklemediginz anda hamile kalirsiniz sagliklica kucaginiza alırsınız insalllah🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Çok geçmiş olsun. Rabbim birdaha yaşatmasın inşallah. Hakkında hayırlısı olsun 💐
[/QUOTE]
Amin canım.kimseye yaşatmasin ins;(

Merhabalar arkadaşlar, çok moralim bozuk tüp bebek yaptırdım 8 haftalık oldu ve kese etrafında kanama alanı varmış kalp atışlarını dinledik ama dr yetersiz dedi, beta verdim düşük cıktı iki gün sonra tekrar yaptırdım yani bugün dahada düşmüş, dr pazartesi tekrar yaptır dedi ,çok korkuyorum böyle bir durumda olan varmı acaba kurtulurmu bebeğim:KK43:(
Geçmiş olsun canım üzüldüm senin adına kendini yıpratmamaya bak hayırlı buymuş inşallah tekrardan sağlıklı gebeliğin olur çoğu kişi yaşıyor bu durumu bende dahil taktiri ilahi diyip önümüze bakmak lazım Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah hepimize 🤲🤲🥰

Çok geçmiş olsun , yine olur inşaAllah🤲

Back
X