Düşükmu

Layla00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2019
11
0
1
39
Merhaba ben 6+4 hamileyim 4 gündür çok hafif toplu iğne ucu kadar bazen az büyük kahverengi bazen koyu sarı renkte Akıntım oluyor günde bir veya iki kere oldu. Kasık agrilarimda bazen günde bir veya iki kere oluyo. Salı günü hastaneye gittim kese 8 mm büyüklüğünde ama bebek için daha çok erken dedi. Dün yine ağrılarım olunca yine gittim hastaneye 1 cm kese ama bebek görünmüyor dedi. Düşük olur bekke yada kurtaj ol dedi. Bu akintilar düşüğemi işaret. Resimde de malesef birsey görünmüyor sanirim

Eklentiler

• IMG_20191010_174757.webp
    IMG_20191010_174757.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 35
Düşük demek için kırmızı renkte olması lazım. Yani kanaman olması lazım. Kahverengi akıntı ilk zamanlar oluyor. Bendede olmuştu bir zamanlar.

Ne alaka kesem 15 mm iken bebege dair hicbise yoktu icinde 21 mm olunca hem yolk sac hem bebek gorundu kahverengi akintin varsa kendini zorlama bebegin gec dollenme olabilir benim suan oyle sata gore 8.6 ama bebegin gelisimi 7.1 haftayla uyumlu

Merhaba ben 6+4 hamileyim 4 gündür çok hafif toplu iğne ucu kadar bazen az büyük kahverengi bazen koyu sarı renkte Akıntım oluyor günde bir veya iki kere oldu. Kasık agrilarimda bazen günde bir veya iki kere oluyo. Salı günü hastaneye gittim kese 8 mm büyüklüğünde ama bebek için daha çok erken dedi. Dün yine ağrılarım olunca yine gittim hastaneye 1 cm kese ama bebek görünmüyor dedi. Düşük olur bekke yada kurtaj ol dedi. Bu akintilar düşüğemi işaret. Resimde de malesef birsey görünmüyor sanirim
hamilelik döneminde zaten akıntı miktarı artıyor. DÜşük için açık pembe ve kırmızı renkli kanama olması gerekiyor deniyor. akıntı ya da kahverengi renkli akıntı bu anlama gelmiyor. keseniz oluşmuş bir hafta sonra gittiğinizde kalp atışını da duyarsınız. bu süreçte bol bol istirahat edin yeter bence Hoppa

Back
X