Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm uc saatlik yolculuk yaptim biraz ara ara agri girip cikip dusukriskimmi basladi diye dusundum doktora iki gun once gittim dusuk riskin vr die bisey demedi cnmdoktor söyler veya kanama ve agrı olur...inş. düşük riskiniz yoktur.
Senin kanaman mi olmustu canm gecmis olsunne zaman hamılelık belırtılerı(bas agrısı bas donmesı yada kendını halsız degılde ıyı hıssetme hali enerjık olma durumu)kaybolsa bebeklerım dustuler.artık bende anlayabılıyorum dusuk rıskını
EVET UC DUSUGUMUN ILKI KANAMASIZ KENDI KENDINE OLDU ICIMDESenin kanaman mi olmustu canm gecmis olsun
Bnde korkuorum bisey olurmuku die yolculuk yaptim ya acaba bwnimdwmi var die acikcasiEVET UC DUSUGUMUN ILKI KANAMASIZ KENDI KENDINE OLDU ICIMDE
IKINCISI VE UCUNCUSU UCUNCU AYA YAKAIN KARNIMDA OLDU SON ÖLEN KALB ATISI BILE DUYULMUSTU IKI GUNSONRA ÖLMÜŞ VE YINE SON DUSUGUMDE HEP LEKELENME SONRASINDA KANAMA DEVAM ETTI
Olsa dr.un soylerdi guzelim. Telaslanma..rahat degilse tekrar gorun. Riskin olsa anlayamayabilirsin.Bnde korkuorum bisey olurmuku die yolculuk yaptim ya acaba bwnimdwmi var die acikcasi
Yok cnm ne lekenmem var ne kanamam agri kurcaladi aklimi birazda olsun rahatlattin saol soylerdi demi dusuk riskim olsaOlsa dr.un soylerdi guzelim. Telaslanma..rahat degilse tekrar gorun. Riskin olsa anlayamayabilirsin.
Benim ilkinde hep kanamam vardi. Kalp atisi da vardim 8+4 de dustu.
Ikinci de 6+4 de hersey yolundaydi. 8+1 de leke geldi. Meger o da yasamamis.
Ucuncude 6+3den 7+3 e kadar lekelenmem oldu. Dusuk tehdidi dedi dr ama bebek kalp atislari vardi. Sukur dogdu. Suan 4 aylik.
Demem o ki her kanama dusuk demek olmaz. Bebegine bisi olacagi anlamina gelmez. Ama kanama yada leke varsa mutlaka dr.a gorunup, onlem almak gerekir. Insallah sorun yasamazsin cnk.
CNM korkutmak ıstemem ama zaten doktorunda dusuk rıskın var dememıs ama bana dedıgı halde bayramda esımle arabayla 1 saat yolculuk yaptık yemek yedık donduk arabadan ındıgımde eve dondugumde yanı bacaklarımdan artık kahvrengı degıl kıpkırmızı kan bosaldıBnde korkuorum bisey olurmuku die yolculuk yaptim ya acaba bwnimdwmi var die acikcasi
Soylememesi mumkun degil cnm. Cunku ona gore igne hap verir. Ben kullandim. Agrilarin haftana gore normal bence. Bebek rahmi genislettigi icin karnin alt kisminda, kuyruk sokumunda ve bel de agri yasarsin. Heleki kuyruk sokumu agrisinda oturup kalkamazsin bile. Uzme artik bebegini annesi.Q
Yok cnm ne lekenmem var ne kanamam agri kurcaladi aklimi birazda olsun rahatlattin saol soylerdi demi dusuk riskim olsa
Cok gcms olsn uzuldm allah korusun herkesin bebeginiCNM korkutmak ıstemem ama zaten doktorunda dusuk rıskın var dememıs ama bana dedıgı halde bayramda esımle arabayla 1 saat yolculuk yaptık yemek yedık donduk arabadan ındıgımde eve dondugumde yanı bacaklarımdan artık kahvrengı degıl kıpkırmızı kan bosaldı
neolucak kı yolculuktan deme yanı ben dedım gordum ne oldugunu..allah kımseye vermesın
gercı bu olduktan sonra ertesı gun bayram olduguna rezıllık cek doktor ara doktor bulama vs hep forumda da yazdım bunları gun gun..en son bayramdan sonra bı baktık kı dusuk yapmamısım
o bır uyarıymıs
sonrasında yerımden kalkmadım ama
maalesef basından berı dusuk rıskı olan bebegımı kaybettım 12 agustos gunu
Cok saol aynen dedigin yerde agrilarim allh razi olsun tsk edermSoylememesi mumkun degil cnm. Cunku ona gore igne hap verir. Ben kullandim. Agrilarin haftana gore normal bence. Bebek rahmi genislettigi icin karnin alt kisminda, kuyruk sokumunda ve bel de agri yasarsin. Heleki kuyruk sokumu agrisinda oturup kalkamazsin bile. Uzme artik bebegini annesi.
Rica ederim cnm. Bak o zamanlar yazmistim ben. Belki isine yarar.Cok saol aynen dedigin yerde agrilarim allh razi olsun tsk ederm
kasıklarda bıtmeyen agrı ve kanama dusuk rıskıdır doktora gıtmenızı önerırımKizlar bi sorum va r dusuk riskimiz oldugunu nasil anlariz lutfennn cvpppp ogrenmm gerekio
test yapıyor doktor onda cıkıyor. lekelenme kanama durumlarında da oluyor. bende oldu suan hala dınlenmedeyım.Kizlar bi sorum va r dusuk riskimiz oldugunu nasil anlariz lutfennn cvpppp ogrenmm gerekio
Onceden ara ara oluodu kac dr a gittim bisey.demedi iki gundurde agrim var ama simdi yok gecti biraz ara ara oluo kanamam lekelenmem yoktest yapıyor doktor onda cıkıyor. lekelenme kanama durumlarında da oluyor. bende oldu suan hala dınlenmedeyım.
Super ya cok guzel ozetlemissin cnm harika vallaokudum gayette dogru;-)Rica ederim cnm. Bak o zamanlar yazmistim ben. Belki isine yarar.
Bana cok destek oldun skintm gityi canmSoylememesi mumkun degil cnm. Cunku ona gore igne hap verir. Ben kullandim. Agrilarin haftana gore normal bence. Bebek rahmi genislettigi icin karnin alt kisminda, kuyruk sokumunda ve bel de agri yasarsin. Heleki kuyruk sokumu agrisinda oturup kalkamazsin bile. Uzme artik bebegini annesi.