Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım öncelikle inşallah Allah tekrardan nasip eder sağlıklı bir hamilelik ben iki kürtaj oldum ilk kürtajda iki ay ara verdim üç ay korunmadik hamile kaldım o da malesef kürtaj oldum kalbi durdu ondan sonra bir ay tek korunduk sonra korunmadik tam sekiz ay geçti üstünden hamilelik olmuyordu bir sıkıntıda yoktu bir yakınım yakı ile hamile kaldı oda kürtaj oldu bir sene hamile kalamadı ve yakı yaptığı ay hamile kaldı bana da önerdi bende yaptım o ay hamile kaldım çok şükür sağlıklı geçti ve şu bir yaşındaSelam kizlar.. Nisan ayında düşük yapmıştım sonrasında ara verdim. Üzerinden 7 ay geçti tekrar deniyoruz aranızda düşükten sonra ara verip tekrar gebe kalan var mı Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın![]()
Mayıs sonuna bende düşük yaptım bu ay ovulasyon denedim kalırsın aşkom üzme kendini hiç olmayacak gibi hissediyoruz ama düştü sonuçta oluyor gene olacakSelam kizlar.. Nisan ayında düşük yapmıştım sonrasında ara verdim. Üzerinden 7 ay geçti tekrar deniyoruz aranızda düşükten sonra ara verip tekrar gebe kalan var mı Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın![]()
Geçen sene kasım ayında düşük yaptım doktor 4-5 ay bekle dedi haziranda hamile kaldım şu an 19 haftalık hamileyim içini ferah tut ve sürekli düşünüp strese girme inşallah nasip eder rabbimSelam kizlar.. Nisan ayında düşük yapmıştım sonrasında ara verdim. Üzerinden 7 ay geçti tekrar deniyoruz aranızda düşükten sonra ara verip tekrar gebe kalan var mı Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın![]()
Geçen sene kasım ayında düşük yaptım doktor 4-5 ay bekle dedi haziranda hamile kaldım şu an 19 haftalık hamileyim içini ferah tut ve sürekli düşünüp strese girme inşallah nasip eder rabb
Yakı ile nasıl oluyor canim Rabbim evladını size bağışlasınMerhaba canım öncelikle inşallah Allah tekrardan nasip eder sağlıklı bir hamilelik ben iki kürtaj oldum ilk kürtajda iki ay ara verdim üç ay korunmadik hamile kaldım o da malesef kürtaj oldum kalbi durdu ondan sonra bir ay tek korunduk sonra korunmadik tam sekiz ay geçti üstünden hamilelik olmuyordu bir sıkıntıda yoktu bir yakınım yakı ile hamile kaldı oda kürtaj oldu bir sene hamile kalamadı ve yakı yaptığı ay hamile kaldı bana da önerdi bende yaptım o ay hamile kaldım çok şükür sağlıklı geçti ve şu bir yaşındaAllah inşallah sana herkese sağlıklı evlatlar ve sağlıklı hamilelik nasip etsin
![]()
Amin canım Rabbim sizin evladinizi bagislasinGeçen sene kasım ayında düşük yaptım doktor 4-5 ay bekle dedi haziranda hamile kaldım şu an 19 haftalık hamileyim içini ferah tut ve sürekli düşünüp strese girme inşallah nasip eder rabbim![]()
1 düşük 1 kürtajım var düşükten sonra da kürtajdan sonra da 3 ay kadar ara verdim ve sonraki ay gebelik oluştuSelam kizlar.. Nisan ayında düşük yapmıştım sonrasında ara verdim. Üzerinden 7 ay geçti tekrar deniyoruz aranızda düşükten sonra ara verip tekrar gebe kalan var mı Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın![]()
Rabbim sana bağışlasın canim1 düşük 1 kürtajım var düşükten sonra da kürtajdan sonra da 3 ay kadar ara verdim ve sonraki ay gebelik oluştustres yapma kafaya takma birkaç ay içinde oluşur tekrar
Üç aydan sonra korunma dedi. Bebek fikrinden tamamen vazgeçmiştim düşükten sonra. Şuan 7 ay oldu tekrar istiyoruzDüşüğün durumuna göre haftasina göre değişir, doktor ortalama kaç ay söyledi, benim ilk düşükten(erken hafta) bir adet sonra dedi, ikinci dusukte 6ay bekle dedi 10-11ay sonra oldu ortalama
Allah razı olsun inşallahRabbim sana bağışlasın caniminsaAllah stres yapmamaya calisiyorum
![]()
O kadar çok takmıyorum. Bu ay degilse diğer ay olur gözüyle bakıyorum. Ne kadar çok kafaya takınca o kadar olumsuz oluyor . Hayırlısı inşallahAllah razı olsun inşallahstres çok etkiliyor zaten elinden geldiğince sal kafaya takmamaya çalış