• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşükten 7 ay sonra gebe kalir miyim ..

Rabia3544

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2025
49
26
3
34
Selam kizlar.. Nisan ayında düşük yapmıştım sonrasında ara verdim. Üzerinden 7 ay geçti tekrar deniyoruz aranızda düşükten sonra ara verip tekrar gebe kalan var mı Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲

Merhaba ben 29 aralıkta düşük yapmıştım kürtaj olmak zorunda kaldım. İki aydan sonra deneyebilirsiniz demişti doktor. Bir daha olmayacakmış gibi çok hissettim gerçekten yaşamayan bilemez. Şuan çok şükür yeniden hamileyim 15. Haftamıza girdik. İnşallah sağlıkla kolayca güzel haberler alırsınız sizde 🙏🏻

Selam kizlar.. Nisan ayında düşük yapmıştım sonrasında ara verdim. Üzerinden 7 ay geçti tekrar deniyoruz aranızda düşükten sonra ara verip tekrar gebe kalan var mı Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲
Merhaba canım öncelikle inşallah Allah tekrardan nasip eder sağlıklı bir hamilelik ben iki kürtaj oldum ilk kürtajda iki ay ara verdim üç ay korunmadik hamile kaldım o da malesef kürtaj oldum kalbi durdu ondan sonra bir ay tek korunduk sonra korunmadik tam sekiz ay geçti üstünden hamilelik olmuyordu bir sıkıntıda yoktu bir yakınım yakı ile hamile kaldı oda kürtaj oldu bir sene hamile kalamadı ve yakı yaptığı ay hamile kaldı bana da önerdi bende yaptım o ay hamile kaldım çok şükür sağlıklı geçti ve şu bir yaşında 🤲 Allah inşallah sana herkese sağlıklı evlatlar ve sağlıklı hamilelik nasip etsin 🤲

Mayıs sonuna bende düşük yaptım bu ay ovulasyon denedim kalırsın aşkom üzme kendini hiç olmayacak gibi hissediyoruz ama düştü sonuçta oluyor gene olacak

Geçen sene kasım ayında düşük yaptım doktor 4-5 ay bekle dedi haziranda hamile kaldım şu an 19 haftalık hamileyim içini ferah tut ve sürekli düşünüp strese girme inşallah nasip eder rabbim 🤲🏼

Geçen sene kasım ayında düşük yaptım doktor 4-5 ay bekle dedi haziranda hamile kaldım şu an 19 haftalık hamileyim içini ferah tut ve sürekli düşünüp strese girme inşallah nasip eder rabb

Merhaba canım öncelikle inşallah Allah tekrardan nasip eder sağlıklı bir hamilelik ben iki kürtaj oldum ilk kürtajda iki ay ara verdim üç ay korunmadik hamile kaldım o da malesef kürtaj oldum kalbi durdu ondan sonra bir ay tek korunduk sonra korunmadik tam sekiz ay geçti üstünden hamilelik olmuyordu bir sıkıntıda yoktu bir yakınım yakı ile hamile kaldı oda kürtaj oldu bir sene hamile kalamadı ve yakı yaptığı ay hamile kaldı bana da önerdi bende yaptım o ay hamile kaldım çok şükür sağlıklı geçti ve şu bir yaşında 🤲 Allah inşallah sana herkese sağlıklı evlatlar ve sağlıklı hamilelik nasip etsin 🤲
Yakı ile nasıl oluyor canim Rabbim evladını size bağışlasın 🤲

1 düşük 1 kürtajım var düşükten sonra da kürtajdan sonra da 3 ay kadar ara verdim ve sonraki ay gebelik oluştu 🙂 stres yapma kafaya takma birkaç ay içinde oluşur tekrar

Düşüğün durumuna göre haftasina göre değişir, doktor ortalama kaç ay söyledi, benim ilk düşükten(erken hafta) bir adet sonra dedi, ikinci dusukte 6ay bekle dedi 10-11ay sonra oldu ortalama

1 düşük 1 kürtajım var düşükten sonra da kürtajdan sonra da 3 ay kadar ara verdim ve sonraki ay gebelik oluştu 🙂 stres yapma kafaya takma birkaç ay içinde oluşur tekrar
Rabbim sana bağışlasın canim ♥️ insaAllah stres yapmamaya calisiyorum 🤲

Düşüğün durumuna göre haftasina göre değişir, doktor ortalama kaç ay söyledi, benim ilk düşükten(erken hafta) bir adet sonra dedi, ikinci dusukte 6ay bekle dedi 10-11ay sonra oldu ortalama
Üç aydan sonra korunma dedi. Bebek fikrinden tamamen vazgeçmiştim düşükten sonra. Şuan 7 ay oldu tekrar istiyoruz

Allah razı olsun inşallah ❤️ stres çok etkiliyor zaten elinden geldiğince sal kafaya takmamaya çalış
O kadar çok takmıyorum. Bu ay degilse diğer ay olur gözüyle bakıyorum. Ne kadar çok kafaya takınca o kadar olumsuz oluyor . Hayırlısı inşallah

Back
X