Gebeliğe Hazırlık Düşükten hemen sonra hamile kalan var mı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen sene temmuz ayında bebeğimin kalbi durması sebebiyle kürtaj oldum,ekim başından beri denemelere başladı henüz tutmadı , doktor ilk gebelikte olabiliyor sonrası %90 tutuyor dedi valla hala deniyoruz. Reglime 2 gün var test yaptım negatif çıktı gerçekten artık mecalim kalmadı tabiki isyan etmiyorum ama üzülüyor insan. Allah herkesi kucağını boş bırakmasın..

Kasım ayında düşük yaptım aralığın sonu ocağın başı hamile kaldım düşükten sonra 1 kere regli oldum sadece şuan 15 haftalık çok şükür

Amin inşallah
Kasım ayında düşük yaptım aralığın sonu ocağın başı hamile kaldım düşükten sonra 1 kere regli oldum sadece şuan 15 haftalık çok şükür
peki düşğk yaptığın günü mü sayıyorsun yoksa en son gerçek regl günün mü baz alınıyor

Amin inşallah

peki düşğk yaptığın günü mü sayıyorsun yoksa en son gerçek regl günün mü baz alınıyor
Düşük sonrası 2 adet oldum korundum sonrasında korunmadım canım . İşte bekliyorum eğer yine adet olursam adetimin 3.günü doktora gidip hormon testi mi ne varmış onu yaptıracam geçen ay yaptıramadım meyersem sabah aç karnınaymış

hadi inşallah bakalım Rabbim gönlünüze göre versin

Düşük kanamasınından ne kadar süre sonda ilişki yaşadınız yumurtlamayı nerden anladınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…