Yerleşme kanaması olabilir mi bilmiyorm yerleşme kanaması daha erken olur ve minnacık olur diye biliyorum ama kötü bişey olsa görürdü merak etme kanama alanı falan görürdü dinlen derdi daha çok başlardasn vücudn kendini gebeliğe hazırlıyor onun belirtisi olabilir fitili çok ileri itme ben öyle yapmıştm gebeyken o kanama yapmıştı hatta canlı canlı elleriyle içimden fitili temizlediler dikkatli kullan onu iş konusunda da kendine daha dikkat et velilere birazcık abartabilirsin zor bi hamilelik geçiriyorm ona rağmen işime geliyorum diye işi ciddiye alıp çocuklarını uyarırlar sende hareketlerini kısıtlarsn sorun olmaz benim de senin gibiydi çok korkuyordm o kanamalar rahim ağzın kısa dendi dikilecekti ilk çocuk diye dikilemedi bende çalışıyorum ama doğurduğum güne kadar işe gittim bi sorun yaşamadım rahim ağzına da baktır sana tavsiyem doktoruna dinle belli ki şükür herşey yolunda ama ev işi kesinlikle fazla yapma ben öyle yaptm ev işinden kendimi sakındm inşallah sağlıkla kucağına alacaksn için rahat olsn