düşükten sonra adet de değişim

ofline

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
271
7
46
İzmir
düşükten sonraki adetiniz normalmiydi tıbkı daha öncekiler gibimiydi yani..
bende eskisine göre çok yoğun bi kanama oldu.hatta ara ara kalıp gibi şeyler pörtleyip döküldü.
bi de sanki orda bir yer kesilmişte kanama olmuş gibi kanama da oldu
yani çok farklıydı bu normal mi
siz de nasıl oldu acaba

merhaba canım bende gecen hafta bebegımı kaybettim kalbi durdu kanamam devam ediyor bugün 7. gün bende adetı merak ediyorum ne zman olurum diye bu topiğin actıgın güzel olmuş canım

bende 6 nisanda bebeğimin kalbinin durması nedeniyle kürtaj olmuştum.ilk adetim 33. günde geldi.ve diğerlerine göre çok azdı.5 gün öncesinden bacaklarım müthiş ağrıdı ve o kadar ağrıya göre çok az geldi.bende aslında çok gelmesini isterdim.sen iyice temizlenmişsindir işte ne güzel.bence çok gelmesi değil az gelmesi sorun.senin kaçıncı günde geldi??ben şimdi 2. adetimi bekliyorum bakalım o nasıl olacak.normal devam ederse 2 yada 3 ünde adet olmam lazım.

merhaba canım bende gecen hafta bebegımı kaybettim kalbi durdu kanamam devam ediyor bugün 7. gün bende adetı merak ediyorum ne zman olurum diye bu topiğin actıgın güzel olmuş canım

geçmiş olsun canım...seni çok iyi anlıyorum.bende 11 haftalık bebeğimi kaybettim.Allah sabır versin.

bende 6 nisanda bebeğimin kalbinin durması nedeniyle kürtaj olmuştum.ilk adetim 33. günde geldi.ve diğerlerine göre çok azdı.5 gün öncesinden bacaklarım müthiş ağrıdı ve o kadar ağrıya göre çok az geldi.bende aslında çok gelmesini isterdim.sen iyice temizlenmişsindir işte ne güzel.bence çok gelmesi değil az gelmesi sorun.senin kaçıncı günde geldi??ben şimdi 2. adetimi bekliyorum bakalım o nasıl olacak.normal devam ederse 2 yada 3 ünde adet olmam lazım.
geçmiş olsun canım.
benim ilk adet düşükten 28 gün sonra oldu.ama o 28.28.günden 1hafta öncesine kadar kanamam kesilmişti.bi hafta sonra kanama olunca ben onu adet kanaması olarak yorumladım.tabi belki de değildi.anlamadım.ama tıpkı senin dediğin gibi
daha önceki adetlerime göre azdı.çok ağrılı da olmadı.
sonra yaklaşık bir ay sonra yani geçen hafta çok ağrılı adet oldum müthiş bir ağrı.
ve kanamada çok yoğun oldu kalıp kalıp..
bu arada hcg sıfırlandıktan sonra mı adet olunur yoksa tam sıfırlanmadan da olabilir mi

geçmiş olsun canım.
benim ilk adet düşükten 28 gün sonra oldu.ama o 28.28.günden 1hafta öncesine kadar kanamam kesilmişti.bi hafta sonra kanama olunca ben onu adet kanaması olarak yorumladım.tabi belki de değildi.anlamadım.ama tıpkı senin dediğin gibi
daha önceki adetlerime göre azdı.çok ağrılı da olmadı.
sonra yaklaşık bir ay sonra yani geçen hafta çok ağrılı adet oldum müthiş bir ağrı.
ve kanamada çok yoğun oldu kalıp kalıp..
bu arada hcg sıfırlandıktan sonra mı adet olunur yoksa tam sıfırlanmadan da olabilir mi

sanada geçmiş olsun cnm.
şu hcg olayı nasıl oluyo bi bilgim yok zaten o bana bir kez yapılmıştı hamilelik teşhisi için.bi daha hiç istemediler.bende zaten dr gitmiyorum artık.bakalım ben 2. adeti bekliyorum nasıl olacak??belki benimde yoğun olur.olunca yazarım burdan.

dediğim gibi oflinne ; çok olmasında sorun yok.demekki yağışıklık gibi bi duurum söz konusu değil.mutlu olmalısın.inş benimde şu 2. adetim yoğun olurda içim rahat eder.

Merhaba arkadaŞlar bende 2 ay Önce 5 haftalık dÜŞÜk yaptım 40 gÜn sonra adet oldum. Ama Çok fazla deĞıldı. Adetım bıttıkten sonra gÜn aŞırı ılıŞkıye gırmeye baŞladık. Adet sonrası 15. GÜn ılıŞkı sonrası ben kalkmadım yataktan. Sabah kalkıp banyoya gıttıĞımde kalan spermle bırlıkte kan geldı kırmızı rankte ve Şuan ara ara devam edıyor. Acaba dÜŞÜk sonrası dÜzensız adet mı yaŞıyorum yanı 15 gÜn sonra tekrar adet olunourmu yoksa ters bır durum mu var benı bılgılendırırsenız sevınırım lÜtfen.

sanada geçmiş olsun cnm.
şu hcg olayı nasıl oluyo bi bilgim yok zaten o bana bir kez yapılmıştı hamilelik teşhisi için.bi daha hiç istemediler.bende zaten dr gitmiyorum artık.bakalım ben 2. adeti bekliyorum nasıl olacak??belki benimde yoğun olur.olunca yazarım burdan.
canım hcg kısaca hamilelik hormonu.
düşüğün tam anlamıyla gerçekleşmesi için kandaki hcg sıfırlanmalı.sıfırlanmazsa enfeksiyona falan sebeb olur.tam düşmediği takdirde kürtaj olmak gerekebilir.
yine bi doktora görünsen aslında.en azından hcg baktır.20nin altına düşerse sorun olmuyomuş.
ben düşükten sonra en az 5 kere tekrar hcg yaptırdım.çünkü bazen düşük sonrası hcg anormal bir şekilde artıp azalabiliyo.bu da dış gebelik şüphesini doğuruyo.
allah sağlık versin.

dediğim gibi oflinne ; çok olmasında sorun yok.demekki yağışıklık gibi bi duurum söz konusu değil.mutlu olmalısın.inş benimde şu 2. adetim yoğun olurda içim rahat eder.
yoğun olması normal demek ki .içimi rahatlattın.peki yağışıklık gibi durum ne oluyo.anlamadım.

ben de 18 haftalık bebeğimi kaybettim ve göğüslerimden süt gelmeye başladı.süt hormonu adeti engeller diye biliyorum.siz de de süt geldi mi?

yoğun olması normal demek ki .içimi rahatlattın.peki yağışıklık gibi durum ne oluyo.anlamadım.

[COLOR="Purple"]:) "yapışıklık" yanlış yazmışım.rahim içi yapışma var ya , onu demek istemiştim.yani demekki sen bol adet gördüğüne göre rahim içi yapışma söz konusu değil.ne mutlu sana.bu arada ben kürtaj olmuştum.dr kontolünede gittim,parça kalmamış dedi.siz sanırım düşük yapmışsınız,benim direk kürtaj olduğu için hcg me falan bakılmadı.kimsede baktır demedi.ben ne yapsamki şimdi?bak şimdi bi hcg testimi yaptırsam?ayyyy çok vesveseliyim yaa:((
bu arada ben 2. adetimi gördüm.25.günde oldum.normal düzenim devam etseydi 2 yada 3.de olmam gerekirdi.miktarı bir öncekine göre daha iyi ama yinede az sayılır.bugün 2. günüm bu akşam ve yarın artar diye umut e diyorum.
[/COLOR]

ben de 18 haftalık bebeğimi kaybettim ve göğüslerimden süt gelmeye başladı.süt hormonu adeti engeller diye biliyorum.siz de de süt geldi mi?

ayyy canım içimi yaktın şimdi.çok geçmiş olsun.Allah sabır ve sağlık versin.evet prolaktin hormonu artınca adet düzensizliği ve ya olmama olabiliyor.senin bebeğin bide büyükmüş cnm.belki ondandır.benim kuzum 11 haftalıktı.o yüzden göğüslerde falan çok farklı bişi yoktu.sen daha yenimi kaybettin?biliyosun bizde lohusa sayılıyoruz.o yüzden adet gecikmeside çok normal.vücut değişen durumu anlayamıyor sanırım.tekrar geçmiş olsun

Kızlar benim de adetim çok yoğun oldu kürtaj sonrası.bir problem yoktur inşallah.

Kürtaj olalı 3 hafta oldu ve adet oldum adetim çok yoğun geliyo normal mi bu. Bide doktor 40 günde olursun demişti erken oldum sorun olur mu acba bilen varmi

Çok geçmiş olsun bende aynısını yaşadım 12 haftalıktı kalbi durdu kendiliğinden düşük yaptım bi dahada iki ay sora adet gördüm biraz ağrılı geçiyor şuan ikinci günüm

Back
X