merhaba canım bende gecen hafta bebegımı kaybettim kalbi durdu kanamam devam ediyor bugün 7. gün bende adetı merak ediyorum ne zman olurum diye bu topiğin actıgın güzel olmuş canım
geçmiş olsun canım.bende 6 nisanda bebeğimin kalbinin durması nedeniyle kürtaj olmuştum.ilk adetim 33. günde geldi.ve diğerlerine göre çok azdı.5 gün öncesinden bacaklarım müthiş ağrıdı ve o kadar ağrıya göre çok az geldi.bende aslında çok gelmesini isterdim.sen iyice temizlenmişsindir işte ne güzel.bence çok gelmesi değil az gelmesi sorun.senin kaçıncı günde geldi??ben şimdi 2. adetimi bekliyorum bakalım o nasıl olacak.normal devam ederse 2 yada 3 ünde adet olmam lazım.
geçmiş olsun canım.
benim ilk adet düşükten 28 gün sonra oldu.ama o 28.28.günden 1hafta öncesine kadar kanamam kesilmişti.bi hafta sonra kanama olunca ben onu adet kanaması olarak yorumladım.tabi belki de değildi.anlamadım.ama tıpkı senin dediğin gibi
daha önceki adetlerime göre azdı.çok ağrılı da olmadı.
sonra yaklaşık bir ay sonra yani geçen hafta çok ağrılı adet oldum müthiş bir ağrı.
ve kanamada çok yoğun oldu kalıp kalıp..
bu arada hcg sıfırlandıktan sonra mı adet olunur yoksa tam sıfırlanmadan da olabilir mi
canım hcg kısaca hamilelik hormonu.sanada geçmiş olsun cnm.
şu hcg olayı nasıl oluyo bi bilgim yok zaten o bana bir kez yapılmıştı hamilelik teşhisi için.bi daha hiç istemediler.bende zaten dr gitmiyorum artık.bakalım ben 2. adeti bekliyorum nasıl olacak??belki benimde yoğun olur.olunca yazarım burdan.
yoğun olması normal demek ki .içimi rahatlattın.peki yağışıklık gibi durum ne oluyo.anlamadım.dediğim gibi oflinne ; çok olmasında sorun yok.demekki yağışıklık gibi bi duurum söz konusu değil.mutlu olmalısın.inş benimde şu 2. adetim yoğun olurda içim rahat eder.
yoğun olması normal demek ki .içimi rahatlattın.peki yağışıklık gibi durum ne oluyo.anlamadım.
ben de 18 haftalık bebeğimi kaybettim ve göğüslerimden süt gelmeye başladı.süt hormonu adeti engeller diye biliyorum.siz de de süt geldi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?