Düşükten sonra adet

Aygun2020

...
Kayıtlı Üye
30 Mart 2020
198
25
98
Merhaba. Bir sorum var. Bilgisi olan yaza bilir mi? Ben 5 haftalık olan bebeğimi düşük yaptım 5 gün kan geldi temmuz 6da kanama tamamen bitdi hiç bir şey yoktu. Bilen var mı şimdi ne zaman adet ola bilirim nasıl hesaplamalıyım? Temmuzun 6-dan mı hesaplamalıyım? Ve ya sizde düşükten kaç gün sonra adet oldunuz?

2 temmuzda kimyasal gebelik geçirdim bende 6 haftalıktı canım kese gözükmediği için doktor kimyasal gebelik dedi normalde 29 unda olmam lazımdı ve hala olmadım 1 hafta oluyor geciktim bende

Merhaba. Bir sorum var. Bilgisi olan yaza bilir mi? Ben 5 haftalık olan bebeğimi düşük yaptım 5 gün kan geldi temmuz 6da kanama tamamen bitdi hiç bir şey yoktu. Bilen var mı şimdi ne zaman adet ola bilirim nasıl hesaplamalıyım? Temmuzun 6-dan mı hesaplamalıyım? Ve ya sizde düşükten kaç gün sonra adet oldunuz?
Kişiden kişiye değişiyor 30 -40 güne kadar sapma normal sayılır demişti doktorum . Kanama başladığı günden itibaren 28. gün olmuştum ben adetimi

Bir de düşük kanaması bittikten sonra kontrole mutlaka gidin, içerde gebeliğe dair hiçbir materyal kalmadığından emin olun

2 temmuzda düşük yaptım o günü birinci gün olarak saydım ve 33.gün adet gördüm ama adetim acayip ağrılı geçiyor bel ve karın ağrısı çok fazla

Kanama başladığı gün itibarıyla saymanız gerekiyor. Kürtaj olmadıysanız eğer

Aynen öyle sizde de psikolojik bi bunalım oldu mu ben tekrar bebek isteme konusunda kararsızım korkuyorum
Yok bende dikkatsizlikten dolayi dusuk oldu hem cok kisa bir sureydi o yuzden bu ay tekrar deniyicem. InsAllah hayirlisi. Takdiri ilahi. Korkmayin derim. Ama dikkat etmekte fayda var. Cinsel iliski de 3 ay olmamali.

Yok bende dikkatsizlikten dolayi dusuk oldu hem cok kisa bir sureydi o yuzden bu ay tekrar deniyicem. InsAllah hayirlisi. Takdiri ilahi. Korkmayin derim. Ama dikkat etmekte fayda var. Cinsel iliski de 3 ay olmamali.
Benim 3 yaşında bi oğlum var buda ikinci olucaktı ilk çocuğum ilaç tedavisi ile olmuştu bu kendiliğinden oldu çok sevinmiştik ama bilmiyorum ya bende psikolojik etki bıraktı korktum yani

Benim normal regl gibi 7 gğn sürdü 30 gün sonra adet oldum tekrar, doktorum 45 güne kadar normal demişti

Back
X