slm kızlar 26 kasım günü 6 haftalık düşük yaptım. doktor kürtaja gerek kalmadığını sağlıklı bi düşük yaptığımı söyledi.Bir kez adet olduktan sonra tekrar gebe kalabilirsin dedi.14 gün süren kanamanın ardından 20. gün galiba adet oldum. çok erken değil mi? benim durumumda olan arkadaşlar var mı?Sizce adetim bitince gebe kalmamda bi sakınca var mı biraz daha beklemeli miyim?
slm kızlar 26 kasım günü 6 haftalık düşük yaptım. doktor kürtaja gerek kalmadığını sağlıklı bi düşük yaptığımı söyledi.Bir kez adet olduktan sonra tekrar gebe kalabilirsin dedi.14 gün süren kanamanın ardından 20. gün galiba adet oldum. çok erken değil mi? benim durumumda olan arkadaşlar var mı?Sizce adetim bitince gebe kalmamda bi sakınca var mı biraz daha beklemeli miyim?
canım bende kan pıhtılaşması var ilk hamileliğimde 19 haftalık bebeğim karnımda öldü. testler tahliller yapıldı kan pıhtılaşması çıktı. 6 ay sonra tekrar hamile kaldım coraspin kullandım hamile kalınca da iğneye başladım ama ne yazık ki buda düştü. doktorum bir kez adet olduktan sonra hamile kalabilirsin dedi şimdi düşükten 21 gün sonra adet oldum galiba hemen hamile kalabilir miyim acaba bi sakıncası var mıdır.