Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5 ay önce düşük yaptım son bu iki aydır bebek yapma çalışmalarına başladık ama 2 aydır bişey yok çok moralim bozuluyo neden olmuyo acaba acaba bi sorun olabilirmi doktora gitmelimiyim yoksa denemeye devam etmelimiyim
canım 14 haftalık beşinci gebeliğimi yaşıyorum. yaşayan 9 yaşında bir oğlum var. düşükten sonra 2. ve 3. ye hemen hamile kaldım. ama bu hamileliğim için 2 yıl savaştım. bir sürü pahalı ilaç kullandım. Sonra dr biri lutfetti rahim filmi çekildi. Son düşükten sonra tüplerimin kan pıhtısı ile tıkandığı ortaya çıktı. tekrar bir filim daha çekildi ama 2. filim daha uzun ve acı verici idi.(10dk )tüplerimin biraz daha dayanırsam ilaçla açılacağını söylediler. filim sonrası o ay hamile kaldım. Dr tavsiyesi ile. amşimdi de miyomumla başım belada. inş bu sefer hüsran olmaz. oğluma sağ salim kavuşurum. ama 2 ay çok kısa bence biraz daha çaba harcayın. ALLAH KİMSENİN YUVASINI CIVILTISIZ YAVRUSUNU KARDEŞSİZ BIRAKMASIN....