Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar ben 4 ay önce düşük yaptım bu ay bebek bekliyordum ama olmadı şuan adetimin 3. günündeyim ne yapmalıyım bilgili arkadaşların önerilerini bekliyorum![]()
canım ilk önce strese girmemelisin streste hamileliği zorlaştırıyor.2.su dönemde günlük folikila... ilacını almalısın, vitamin.
Uc dusuk yssayan arkadasimda biri 6 ay. Dger ikiside bi yil sonra hamile kaldi hemen kalinmiyooo belirtiyim
ama benim arkadaşım hemen ikinci adete varmadan kaldı hamile diğeride 3 ay bekledi hoop hamile ben 3 senelik evliyim kocam çok istiyor adam bu gidişle bastonlu baba olacak :) puuff![]()
canım herseyin hayırlısı dile bende ilk bebeğimi kaybedince o 6 ayı iple çektim bebek düşündüm sürekli aklımda stres yaptım 2 ay adet olmadım şükür ondan sonra 2.gebeliğimde kaldım onuda 6 aylıkken erken doğum yaptım, onun için acele işe şeytan karışır misali herseyi zamanında Rabbim vermesini dile...
inş tabi öyle hamile kalmak için exra bişi yaptınızmı 3 dr gittim 3ü de ayrı konusuyor hepten kafamı karıstırdılar
yumurtalama günlerini takip ettim 1de canım ibrahim saraçoğlunun soğan kürünü uyguladım o ay kaldım, 1de istersen keçi boynuzu al aktarlardan sen ye arada sırada eşinde yesin :)
hay allah senden razı olsun bunu biridaha söylemişti şimdi içime sindi saolasın cnmmm
arkadaşım adetin ilk 3 gününün birinde hormon testi yaptır. prolaktin yüksekse hamile kalamıyorsun. stresliysen bu hormona dikkat et.