merhaba arkadaşlar ben 4 ay önce düşük yaptım bu ay bebek bekliyordum ama olmadı şuan adetimin 3. günündeyim ne yapmalıyım bilgili arkadaşların önerilerini bekliyorum
canım ilk önce strese girmemelisin streste hamileliği zorlaştırıyor.2.su dönemde günlük folikila... ilacını almalısın, vitamin.
Uc dusuk yssayan arkadasimda biri 6 ay. Dger ikiside bi yil sonra hamile kaldi hemen kalinmiyooo belirtiyim
ama benim arkadaşım hemen ikinci adete varmadan kaldı hamile diğeride 3 ay bekledi hoop hamile ben 3 senelik evliyim kocam çok istiyor adam bu gidişle bastonlu baba olacak :) puuff
canım herseyin hayırlısı dile bende ilk bebeğimi kaybedince o 6 ayı iple çektim bebek düşündüm sürekli aklımda stres yaptım 2 ay adet olmadım şükür ondan sonra 2.gebeliğimde kaldım onuda 6 aylıkken erken doğum yaptım, onun için acele işe şeytan karışır misali herseyi zamanında Rabbim vermesini dile...
inş tabi öyle hamile kalmak için exra bişi yaptınızmı 3 dr gittim 3ü de ayrı konusuyor hepten kafamı karıstırdılar
yumurtalama günlerini takip ettim 1de canım ibrahim saraçoğlunun soğan kürünü uyguladım o ay kaldım, 1de istersen keçi boynuzu al aktarlardan sen ye arada sırada eşinde yesin :)
hay allah senden razı olsun bunu biridaha söylemişti şimdi içime sindi saolasın cnmmm
arkadaşım adetin ilk 3 gününün birinde hormon testi yaptır. prolaktin yüksekse hamile kalamıyorsun. stresliysen bu hormona dikkat et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?