düşükten sonra hamile kalmak

1001

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2013
8
0
6
İstanbul
merhaba arkadaşlar ben 4 ay önce düşük yaptım bu ay bebek bekliyordum ama olmadı şuan adetimin 3. günündeyim ne yapmalıyım bilgili arkadaşların önerilerini bekliyorum

merhaba arkadaşlar ben 4 ay önce düşük yaptım bu ay bebek bekliyordum ama olmadı şuan adetimin 3. günündeyim ne yapmalıyım bilgili arkadaşların önerilerini bekliyorum

canım ilk önce strese girmemelisin streste hamileliği zorlaştırıyor.2.su dönemde günlük folikila... ilacını almalısın, vitamin.

canım ilk önce strese girmemelisin streste hamileliği zorlaştırıyor.2.su dönemde günlük folikila... ilacını almalısın, vitamin.

alıyorum ama umudum kırıldı folik asiti düzenli aldım sigarayı bıraktım çay kahve kestim ama önceki hamileliğimde hiç dikkat etmedim 1 kerede hamile kaldım şuan üzülüyorum çok

Uc dusuk yssayan arkadasimda biri 6 ay. Dger ikiside bi yil sonra hamile kaldi hemen kalinmiyooo belirtiyim

Uc dusuk yssayan arkadasimda biri 6 ay. Dger ikiside bi yil sonra hamile kaldi hemen kalinmiyooo belirtiyim

ama benim arkadaşım hemen ikinci adete varmadan kaldı hamile diğeride 3 ay bekledi hoop hamile ben 3 senelik evliyim kocam çok istiyor adam bu gidişle bastonlu baba olacak :) puuff

ama benim arkadaşım hemen ikinci adete varmadan kaldı hamile diğeride 3 ay bekledi hoop hamile ben 3 senelik evliyim kocam çok istiyor adam bu gidişle bastonlu baba olacak :) puuff

canım herseyin hayırlısı dile bende ilk bebeğimi kaybedince o 6 ayı iple çektim bebek düşündüm sürekli aklımda stres yaptım 2 ay adet olmadım şükür ondan sonra 2.gebeliğimde kaldım onuda 6 aylıkken erken doğum yaptım, onun için acele işe şeytan karışır misali herseyi zamanında Rabbim vermesini dile...

inş tabi öyle hamile kalmak için exra bişi yaptınızmı 3 dr gittim 3ü de ayrı konusuyor hepten kafamı karıstırdılar

inş tabi öyle hamile kalmak için exra bişi yaptınızmı 3 dr gittim 3ü de ayrı konusuyor hepten kafamı karıstırdılar

yumurtalama günlerini takip ettim 1de canım ibrahim saraçoğlunun soğan kürünü uyguladım o ay kaldım, 1de istersen keçi boynuzu al aktarlardan sen ye arada sırada eşinde yesin :)

yumurtalama günlerini takip ettim 1de canım ibrahim saraçoğlunun soğan kürünü uyguladım o ay kaldım, 1de istersen keçi boynuzu al aktarlardan sen ye arada sırada eşinde yesin :)

hay allah senden razı olsun bunu biridaha söylemişti şimdi içime sindi saolasın cnmmm

hay allah senden razı olsun bunu biridaha söylemişti şimdi içime sindi saolasın cnmmm

arkadaşım adetin ilk 3 gününün birinde hormon testi yaptır. prolaktin yüksekse hamile kalamıyorsun. stresliysen bu hormona dikkat et.

Ben evlendiğimden beri hamile kalamıyodum geçtiğimiz ay 30 nisanda düşük yaptığımı öğrendim .. 16 nisanda adet olmam gerekiyordu 18 nisanda oldum her zamanki gibi sürdü ama bitmedi tam tersi cumartesi sabahı arttı kanamam kıpkırmızı oldu bende bu yüzden doktora gittiğimde düşük yaptığımı öğrendim o gün bile yani 12 gün kanama sonrası beta hcg değerim 288 di.. 2 gün hastanede yattım kanamam durdu kürtaj olmana gerek yok dedi doktorum muayene sonrası çıktım hastaneden.. hastane çıkışı 9 gün sonra yani 11 mayısta yine kanama başladı adettir dedik adet gibi de 1 haftada bitti.. şimdi 4 haziranda yine adet oldum bugün 3. günüm.. ben bir defa üstüne görme durumu yaşadığım için şu anda acaba bişey var mıdır diyorum. düşükten sonra genelde adet süresi geç olurmuş ben 2 kez adet oldum sizce bu normal mii

Normal evet ben de düşükten sonra iki kez adet oldum bir hafta arayla

Kızlar ben 8 ay önce düşük yaptım ve hala hamile kalamiyorum bi fikri olan msj atsın şimdiden teşekkürler

ben ilk evlendiğim ay hamile kaldım, hem de doğum kontrol hapına rağmen. ama ne yalan söyleyeyim, Allah gücenmesin bebeği isteyip istemediğimden çünkü çok eminim ki eşimle belli bir süre flört ettikten sonra evlendiğimiz için dedikoducu akrabalarım hemen aralarında parmak hesabı yapıp arkamdan konuşacaklardı. aslında önemsememem lazım ama ne yapayım önemsiyorum işte.

bebeğim sanırım bunu hissetti ve sadece 2 ay kalabildi karnımda. sonra kısa süreli bir depresyon dönemim oldu, eşimi kendime yaklaştırmadım. sonra korunmadan cinsel ilişkiye girmeye başladık yeniden ve Allah bize, 2.5 sene sonra minnak prensesimizi verdi.

Allah, isteyen ve bakabilecek (maddi, manevi) tüm kadınlara nasip etsin bu duyguyu. ve kimse bebeğini kaybetme duygusuyla karşılaşmasın. çok zor. bebeği isteyip istemediğimden bile emin değildim, ama çok kötü olmuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…