T Tgcdemr Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2021 75 15 8 31 11 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Tgcdemr #1 Betam 175 lere düştü hemende hamile kalmak istiyorum korunmuyoruz aynı zamanda gün aşırı birliktelik oluyor hamilelik olma ihtimali var mı
Betam 175 lere düştü hemende hamile kalmak istiyorum korunmuyoruz aynı zamanda gün aşırı birliktelik oluyor hamilelik olma ihtimali var mı
Funda44 Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2021 2.771 1.340 53 30 11 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Tgcdemr #2 Tgcbbrdmr .!.: Betam 175 lere düştü hemende hamile kalmak istiyorum korunmuyoruz aynı zamanda gün aşırı birliktelik oluyor hamilelik olma ihtimali var mı Genişletmek için tıkla... Bhcg 0 olmadan tekrar hamile kalmanız zor. Bhcg takip edin sıfırlanınca adet olacaksınız sonrasında değerlendirin inşallah en kısa zamanda tekrar nasip olur
Tgcbbrdmr .!.: Betam 175 lere düştü hemende hamile kalmak istiyorum korunmuyoruz aynı zamanda gün aşırı birliktelik oluyor hamilelik olma ihtimali var mı Genişletmek için tıkla... Bhcg 0 olmadan tekrar hamile kalmanız zor. Bhcg takip edin sıfırlanınca adet olacaksınız sonrasında değerlendirin inşallah en kısa zamanda tekrar nasip olur