düşükten sonra kanama ne kadar sürdü?

erkder

Guru
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2007
291
11
296
45
İzmir
arkadaşlar, bir ay önce düşük yaptım. hala azar azar kanamam oluyor. normal mi? doktora gitmeme gerek var mı sizce?

bende 2 hafta önce düşük yaptım kanamam 1 hafta sürdü şu anda kanama hiç yok

olabilir canım dr bende parça kalmadığını görünceye kadar ultrasonla baktı kalan parçalar 1 hafta içinde düştü zaten ama hepsi düşünceye kadar kanama devam etti

kızlar valla kararsızım çok az oluyo çünkü kahverengine de döndü ama acaba napsam ben de bilmiyorum ramazan da geliyo şimdi hem oruç tut hem muayeneye git ne biliyim siz ne dersiniz. tüp bebek doktorum osman hoca bu hafta da bitmezse haberim olsun dedi ama..betty sen parça düşürdün mü..

kızlar valla kararsızım çok az oluyo çünkü kahverengine de döndü ama acaba napsam ben de bilmiyorum ramazan da geliyo şimdi hem oruç tut hem muayeneye git ne biliyim siz ne dersiniz. tüp bebek doktorum osman hoca bu hafta da bitmezse haberim olsun dedi ama..betty sen parça düşürdün mü..

dr ultrasonla baktığında parçası daha duruyor dedi zaten 2 gün sonra o da düştü o gün dr a tekra gittim dr temizlenmiş dedi 2-3 gün sonra da kanamam bitti ama senin dediğin gibi kahverengi hiç olmadı bende..

idil benimki siyaha yakın geliyor. parça kaldığını düşünmüyorum aslında. çünkü keselerin ikisi de küçülmüştü. doktora o gün bişey kullanmam gerekiyor mu diye sorduğumda hayır kendi düşer demişti. annem bir buçuk ay sürer diyor ama bakalım.

meraba canım ben de 5 haftalık ken düşük yaptım benimde 26 gün sürdü normal yani korkma canım

arkadaşlar yaklaşık 15 gün önce bende düşük yaptım 6-7 haftalık falandı ilk günler kanamalarım oldu sonra kahverengi akıntıya dönüştü 3-4 gündür akıntım kesildi derken bugün yine başladı acaba dr gitsem mi yoksa bu normal mi bilemiyorum kararsızım :uhm:ağrım sancım falanda yok lütfen bir bilginiz varsa yardımcı olun çok şaşkınım

benimde düsükten sonra kanamam baya sürmüstü koyu akiskan kan olmadan.
herkesde farkli oluyor, annemde bana demisdi iki ay bile sürer diye.
ama benim 1 ay sürdü diger hastaligim olup bittiginde kesildi.
ama doktoruna mutlka git baksin oltrasonda cok korkuyorsan!

Back
X