Düşükten sonra Lekelenme

ozge00gul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2016
73
41
88
Düşük ve kürtaj olalı 20 gün oldu 10 gün kanama sürdü bitti.ama bugünlerde akıntıda az az kan geliyor rahimde batmalar oluyor.bugunlerde kendimi de biraz yordum işlerle uğraşmaktan.acaba bişey olur mu normal mi bu lekelenmeler, Dr a gitmeli miyim? kontrole 10 gün önce gitmiştim rahim temiz demişti.

Bende aynı durumu yaşıyorum 12 nisanda düşük yaptım kendiliğinden düştü kanama 6 gün sürdü birkaç gün sonra tekrar geldi doktor buna adet dedi benimde sizin gibi rahim temiz adette 8 gün sürdü bitti ilişki yaşadık ondan sonra yine kahverengi akıntı ve kanama geldi bugünde doktora gittim enfeksiyon olabilir dedi tahlil verdim sizde gidin bence ben bıktım bu bitmeyen kanamalardan doktorlarda neden olduğunu bulamıyor deliricem artık

Bende aynı durumu yaşıyorum 12 nisanda düşük yaptım kendiliğinden düştü kanama 6 gün sürdü birkaç gün sonra tekrar geldi doktor buna adet dedi benimde sizin gibi rahim temiz adette 8 gün sürdü bitti ilişki yaşadık ondan sonra yine kahverengi akıntı ve kanama geldi bugünde doktora gittim enfeksiyon olabilir dedi tahlil verdim sizde gidin bence ben bıktım bu bitmeyen kanamalardan doktorlarda neden olduğunu bulamıyor deliricem artık
Tahlil sonucunuz ne çıktı enfeksiyondan mi kanama oluyor

Back
X