Dusukten sonra ne zaman ader oldunuz

Elfmnur

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2021
375
95
13
31
7 haftalık düşük yaptım kurtajsiz ne zmaanadet olurum bugün 23.24 maşı lazım düşmesi

Hım ben merak edip test yaptım bugün yani çıkmadı bisey dedim belki tekrar hamile olurum diye ama 1 adet görsem iyi olur bi defa ınslalah hayırlısı neyse o olsun
Evet adet görmek lazim insan düzenini bilir. Son adet tarihi önemli gebelikte

Ben kürtaj da olmuştum. 21 haziranda kürtaj oldum 24 temmuzda 2 gün kahverengi az kanama sonra 1-2 gün kanama sonra tekrar kahverengi kanama oldu bitti. Ondan sonraki adetimi de 24 ağustosta kahverengi lekelenme ile başladı sonra normal adet gibi oldum.

döngüm normalde 28 gündür. Böyle düzensiz oldu 2 ayda yani..

Bir de 2 temmuzda 31 çıkmıştı beta değerim 6 ağustosta ancak 3.29 a düştü. Çok geç sıfırlandı benimki.

Tekrar kan ver bnm bir ayda yeni sıfırlandı. Yada evde testin varsa test yap
Benim ki çok çabuk düştü evde 6694 ten 276 ya düştü 3 günde ben evde düşük yaptım 13 gün çektim 13nun sonunda zaten parca düştü gitti sonra hala kanamam deva etti 276 dan osnra tekrar kan verdim 2 gün sonra 33 cıktı 10 gün önce vermiştim yani daha gitmedim fırsatım olmadı misafirlerden malesef

Benim ki çok çabuk düştü evde 6694 ten 276 ya düştü 3 günde ben evde düşük yaptım 13 gün çektim 13nun sonunda zaten parca düştü gitti sonra hala kanamam deva etti 276 dan osnra tekrar kan verdim 2 gün sonra 33 cıktı 10 gün önce vermiştim yani daha gitmedim fırsatım olmadı misafirlerden malesef
Anladım canım musait olunca yine baktir ne olur ne olmaz güzel bir de muayene ol hormon felan da baktir

Back
X