Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hım ben merak edip test yaptım bugün yani çıkmadı bisey dedim belki tekrar hamile olurum diye ama 1 adet görsem iyi olur bi defa ınslalah hayırlısı neyse o olsun33. Gunde olmuştum ben. 6-7 haftaya kadar uzayabilir adetin gelmesi
Evet adet görmek lazim insan düzenini bilir. Son adet tarihi önemli gebelikteHım ben merak edip test yaptım bugün yani çıkmadı bisey dedim belki tekrar hamile olurum diye ama 1 adet görsem iyi olur bi defa ınslalah hayırlısı neyse o olsun
Ben kürtaj oldum bhcg sifirlanmadan olmuyor adet. Ben tam bir ay sonra oldum adet7 haftalık düşük yaptım kurtajsiz ne zmaanadet olurum bugün 23.24 maşı lazım düşmesi
Dün kahverengi leke geldi okadar bi damlaBen kürtaj oldum bhcg sifirlanmadan olmuyor adet. Ben tam bir ay sonra oldum adet
Işte dün kele geldi bi damla amaEvet adet görmek lazim insan düzenini bilir. Son adet tarihi önemli gebelikte
Sizinki neden öyle gitseydiniz bi doktora keşke2 ay oldu hala olmadim
Tekrar kan ver bnm bir ayda yeni sıfırlandı. Yada evde testin varsa test yapDün kahverengi leke geldi okadar bi damla
Benim ki çok çabuk düştü evde 6694 ten 276 ya düştü 3 günde ben evde düşük yaptım 13 gün çektim 13nun sonunda zaten parca düştü gitti sonra hala kanamam deva etti 276 dan osnra tekrar kan verdim 2 gün sonra 33 cıktı 10 gün önce vermiştim yani daha gitmedim fırsatım olmadı misafirlerden malesefTekrar kan ver bnm bir ayda yeni sıfırlandı. Yada evde testin varsa test yap
Devami gelecektir illaki ilk adet normal adet gbi olmamıştır bende daha çok kahve ve leke seklindeydiIşte dün kele geldi bi damla ama
Işte bende isitoyrum adet olayım hayırlısı artıkDevami gelecektir illaki ilk adet normal adet gbi olmamıştır bende daha çok kahve ve leke seklindeydi
Ya benm ilk adetim adetimin çok dışında 6 gün oldu ve hala aktif kanama varDevami gelecektir illaki ilk adet normal adet gbi olmamıştır bende daha çok kahve ve leke seklindeydi
Anladım canım musait olunca yine baktir ne olur ne olmaz güzel bir de muayene ol hormon felan da baktirBenim ki çok çabuk düştü evde 6694 ten 276 ya düştü 3 günde ben evde düşük yaptım 13 gün çektim 13nun sonunda zaten parca düştü gitti sonra hala kanamam deva etti 276 dan osnra tekrar kan verdim 2 gün sonra 33 cıktı 10 gün önce vermiştim yani daha gitmedim fırsatım olmadı misafirlerden malesef
Ovulasyon testi yapiyorum o bile tek cizgi o yuzden bekliyorum bosTekrar kan ver bnm bir ayda yeni sıfırlandı. Yada evde testin varsa test yap
Ovulasyon testlerini harcama gebelik testi yap.. Bende kan verdim bakalım sıfırlanmış miOvulasyon testi yapiyorum o bile tek cizgi o yuzden bekliyorum bos![]()
Benimki coktàn sifirlandi sadece adet olmadim gebelik yok ona eminim ovulasyon yakalamaya calisiyorum artikOvulasyon testlerini harcama gebelik testi yap.. Bende kan verdim bakalım sıfırlanmış mi