Düşükten sonra nezaman hamile kalabilirim

Sedus77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
2
0
36
İzmir
Arkadaşlar 2010 martta düşük yaptım doktorum 3 ay hamile kalmamı yasakladı 8 aydırda deniyoruz ama hamile kalamadım. doktorum 1 yılı beklemem gerektiğini söyledi. hazirana kadar bekleyecegim. böyle bir durum başından gecen varmı nezaman ortalama hamile kalınabiliyor. ne yapmam gerekiyor bilemedim.

cnm bende 1 sene once dusuk yaptim ama hala denioruz bi sonuca ulasamadik ve ben 1 bucukk aylikken dusuk yapmistim kanamayla gecti cok sukur kurtaj olmadim ve doktor korunmana gerk yok desede ben yinede 3 ay korundum nasip meselesi yillarca cocugu olmayan insanlar varr biraz sabir gerekio

gecmiş olsun.düşükten sonra küretaj mı oldunuz yoksa bebek kendiliğindenmi düştü?

Geçmiş olsun İnşallah hemen hayırlısı ile hamile kalırsınız.Ben 2009 ekim ayında 4.haftam bittiğinde düşük yaptım 1 kez regli oldum aralıkta hamile kaldım inşallah sizde kavuşursunuz meleğinize. Ben çük küçük düşük yaptığım için ve kürtaj olmadığım için dr korunun demedi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…