Düşükten sonra...

yamukpiremses

Akrep Kadını
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
695
469
73
kızlar merhaba, ben yaklaşık 1.5 yıl önce hamile kaldım. doktor kaç haftalık olduğunu söyleyemedi henüz kese oluşmuş demişti. öğrendikten 3-4 gün sonra kanamam oldu düşük yaptım. doktor içerinin temizlenmesi gerektiğini söyledi ve başka bir hastaneye sevk etti. ama ben gidip temizletmedim. tekrar hamile kalmaya çalışıyorum son iki aydır ama bu kafamı kurcalıyor bir zararı olur mu? içeriyi temizletmemekle hata mı yaptım?

Son düzenleme:

Neden böyle birşeyi ihmal ettin ki?
Bence bize değil bir doktora danışmalısın biran önce..

Sanırım içerde herhangi bi kalıntı kalmaması için.
Nasıl ihmal ettiniz anlayamadım.
Rahatsızlık hissetmediniz mi bunca zaman?
O süreden sonra gitmediniz mi hiç jinekologa?
Bence doktora gitmenizde fayda var.
En azından içiniz rahat etsin.

bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım. ihmal etmemin sebebi inanılmaz bir bunalıma girmiştim eşimle aram da çok kötüydü üzerine hamilelik düşük uzun bi süre evden bile çıkmamıştım.

Çok önemli birşeyi doktor söylediği halde ihmal etmişsiniz.İçeride bebekten bir parça kalmış olabilir,doktorun temizlemekten kastı bu.Biran önce bir doktora gidin.

Cok yanlis yapmissin ama gecmis artik.simdi iyi bir doktora gidip iyice baktir.alttan,ustten ultrasonla iyice bakar.doktora gidip emin olmadan da hamile kalma.

Bu arada eşimle aram çok kötüydü demişsin.Üzerime düşmez ama nacizane tavsiyem,eşinle aranın gerçekten düzeldiğine inanıyorsan hamile kal.Hayırlısı olur inşallah...

nasıl yani basbaya kürtaj olman gerekirken olmadın :S Bunu nasıl ihmal edersinki
benim anneminde başına aynı şey gelmiş ve yıllar sonra kürtaj olmuş sonrada tedaviyle bana h amile kalmış

nasıl yani basbaya kürtaj olman gerekirken olmadın :S Bunu nasıl ihmal edersinki
benim anneminde başına aynı şey gelmiş ve yıllar sonra kürtaj olmuş sonrada tedaviyle bana h amile kalmış

Düşük yapınca bebek düştü hersey gitti diye düşünmüş bide o anki psikolojiyle aksi aklına gelmemiştir.. :/

Nasıl yani
Kendi kafana göre karar verdin ve kürtaj olmadın. Böyle olunca daha mı çabuk tutacağını düşündün yeni denemelerin? Yoksa gerçekten bilmiyor muydun?
Bilmiyorsun desek doktor demiş temizlenmesi lazım diye. Sen yaptırmamışsın. Olaya bakış açını merak ettim.

sadece kese oluştuğu için kanamayla rahat düşürmüşsündür
ileri haftalarda parça kalma ihtimali daha fazla
şu da var parça kalsa ara kanama yada sancı gibi belirtiler verir
yinede işi şansa bırkmamak lazım, ufacık bir parça ilerde önü alınmayacak rahatsızlıklara sebep olabilir

Kendi canınıza neden bunu yapıyorsunuz ya ? Üzdünüz beni valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…