Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dusukten ne kadar süre sonra adet oldunuzMerhabalar ben hamileliğimin yaklaşık 2 3 haftalıkken yeniymis düşük yaptım kanamam geldi birden yeniydi daha şimdi 3 buçuk ay oldu yeni yeni başladık korunmamaya düşükten sonraki gebelik belirtileriniz nasıl oldu
Ben 18 Ağustostaaa düşük yaptım 3 haftalık gibi bisiydi 18 Eylül'de adet oldum herhangi bir kürtaj olunması adet sonrası hemen değerlendirdim şuan hamielyim yarın 11 haftalık olucaz kürtaj olmadıysa adet sonrası tekrar deneye bilirsin beklemene gerek yokMerhabalar ben hamileliğimin yaklaşık 2 3 haftalıkken yeniymis düşük yaptım kanamam geldi birden yeniydi daha şimdi 3 buçuk ay oldu yeni yeni başladık korunmamaya düşükten sonraki gebelik belirtileriniz nasıl oldu
Kürtaj olmadım bende kendiliğinden düştü Ağustos 10 da düşük yaptım Eylül 10 da adet oldum da eşim yoktu yanımda Kasım 5 de adet oldum 15 Kasım'da birliktelik oldu eşim geldi Aralık adetim 3u gösteriyordu takvim de 2 3 gün çok kötüydüm daha yeni test yaptım silik çizgi var yeni yeni oluşuyorBen 18 Ağustostaaa düşük yaptım 3 haftalık gibi bisiydi 18 Eylül'de adet oldum herhangi bir kürtaj olunması adet sonrası hemen değerlendirdim şuan hamielyim yarın 11 haftalık olucaz kürtaj olmadıysa adet sonrası tekrar deneye bilirsin beklemene gerek yok
Suan teztiniz pozitif miKürtaj olmadım bende kendiliğinden düştü Ağustos 10 da düşük yaptım Eylül 10 da adet oldum da eşim yoktu yanımda Kasım 5 de adet oldum 15 Kasım'da birliktelik oldu eşim geldi Aralık adetim 3u gösteriyordu takvim de 2 3 gün çok kötüydüm daha yeni test yaptım silik çizgi var yeni yeni oluşuyor
Merhaba benimde yeniyken kaybım olmuştu kayıp yaşadığım gebeliğimde aşırı bulantı nefes darlığı kalp çarpıntı falan birsürü belirtim vardı 6 ay sonra şimdi tekrar hamileyim ne bulantı var ne diğerleri çok şükür sadece ilk belirtim göğüs ucu sızlaması oldu onun dışında ilerledikçe kasıkta batmalar oldu o kadar sanırım bazıları ilk hamileliliğinde vücut kaldırmıyo ki dediğim gibi ilk hamile kaldığımda çok kötüydümMerhabalar ben hamileliğimin yaklaşık 2 3 haftalıkken yeniymis düşük yaptım kanamam geldi birden yeniydi daha şimdi 3 buçuk ay oldu yeni yeni başladık korunmamaya düşükten sonraki gebelik belirtileriniz nasıl oldu
1 ay sonraDusukten ne kadar süre sonra adet oldunuz
EvetSuan teztiniz pozitif mi
Evet benimde öyle olmuş kasigima çok batma oluyor belim ağrıyor göğüslerim aynı keza çok ağrıyor düşükten sonraki gebelik te normal mi sizce hafta sonu olunca doktora gidemedimMerhaba benimde yeniyken kaybım olmuştu kayıp yaşadığım gebeliğimde aşırı bulantı nefes darlığı kalp çarpıntı falan birsürü belirtim vardı 6 ay sonra şimdi tekrar hamileyim ne bulantı var ne diğerleri çok şükür sadece ilk belirtim göğüs ucu sızlaması oldu onun dışında ilerledikçe kasıkta batmalar oldu o kadar sanırım bazıları ilk hamileliliğinde vücut kaldırmıyo ki dediğim gibi ilk hamile kaldığımda çok kötüydüm
Ben normal olduğunu düşünüyorum cnmEvet benimde öyle olmuş kasigima çok batma oluyor belim ağrıyor göğüslerim aynı keza çok ağrıyor düşükten sonraki gebelik te normal mi sizce hafta sonu olunca doktora gidemedim
Anladım kaç güne gecerki acaba sizin ne kadar sürdüBen normal olduğunu düşünüyorum cnm
O zaman 11 haftalık misiniz şuan ben 18 Ağustostaaa düşük 18 Eylül'de adet oldum şuan 11 haftaligim1 ay sonra
Evet
Yok yeni kaldım bn 3 buçuk ay sonra kaldım tekrar denedik teste pozitif çıktıO zaman 11 haftalık misiniz şuan ben 18 Ağustostaaa düşük 18 Eylül'de adet oldum şuan 11 haftaligim
Yalnız sürekli kasik ağrılarım oluyor nadiren böyle geçiyor belime ve sol bacağıma vuruyor 3.veya 4.gunum oldu ağrı basliyali normal miMerhaba benimde yeniyken kaybım olmuştu kayıp yaşadığım gebeliğimde aşırı bulantı nefes darlığı kalp çarpıntı falan birsürü belirtim vardı 6 ay sonra şimdi tekrar hamileyim ne bulantı var ne diğerleri çok şükür sadece ilk belirtim göğüs ucu sızlaması oldu onun dışında ilerledikçe kasıkta batmalar oldu o kadar sanırım bazıları ilk hamileliliğinde vücut kaldırmıyo ki dediğim gibi ilk hamile kaldığımda çok kötüydüm
Adet ağrısı gibi bi ağrıysa ve lekenme varsa normal değil ama ara ara iğne batması gibiyse ve lekenme yoksa normalYalnız sürekli kasik ağrılarım oluyor nadiren böyle geçiyor belime ve sol bacağıma vuruyor 3.veya 4.gunum oldu ağrı basliyali normal mi
Ağrım oluyor ara ara batma oluyor gene hissediyorum ağrısıni ama duruyor yani ilkini düşük yaptım ben de.lekelenmem yok şükürAdet ağrısı gibi bi ağrıysa ve lekenme varsa normal değil ama ara ara iğne batması gibiyse ve lekenme yoksa normal
Ağrım sürekli var adet şeklinde ama geçmiyor uyuyunca kendime geliyorum biraz daha normal miAğrım oluyor ara ara batma oluyor gene hissediyorum ağrısıni ama duruyor yani ilkini düşük yaptım ben de.lekelenmem yok şükür