Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar düşükten sonra nasıl adet oldunuz azmi çok mu . Düzenli yada düzensiz ki süresi ne kadar birde tekrar bir çocuk için ne kadar beklediniz . Çok karışığım tekrar çocuk planlamak isteyemiyorum düşük yaptım
Kızlar düşükten sonra nasıl adet oldunuz azmi çok mu . Düzenli yada düzensiz ki süresi ne kadar birde tekrar bir çocuk için ne kadar beklediniz . Çok karışığım tekrar çocuk planlamak isteyemiyorum düşük yaptım
İlk dusugumde 33.gün tekrar adet olmuştum. Normal dongumde 30-35 arasıdır. Normal bir kanamaydi ne az ne fazla. Bir cok doktor ekstra bir sorun yoksa anne ruhen kendini hazir hissettiginde tekrar deneyebilir diyor. Bi sorun olmasa da bir kaç ay korunun diyenlerde epey fazla bu tamamen annenin psikolojisi ile alakali bnce tabi korunmayı gerektiren baska sağlık sorunu yoksa
Geçtiğimiz hafta düşük yaptım bende bu süreç çok zor gerçekten, doktorum 3 ay sonra tekrar bebek düşünmemi söyledi
Rabbim isteyen herkese anneliği nasip etsin inşallah