düşün düşün nereye kadar kızlar bi fikir söyleyin

GiiZeeM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
293
1
96
Balıkesir
kızlar yorum yaparsanız çok sevinirim durum şöyle benim 5.5 yıllık bi ilişkim var benım okulum bıtmesıne ragmen 1 sene oldu işsizim kendi işimi yapamıyorum. Sevgılımın okulu uzamak durumunda kaldı. Ve bu sene memleketine dönmek zorunda geçen yıllarımızda yıne 1 senemiz ayrı geçti ayda bır falan gorusuyorduk ozlemek guzeldı ama yıpratıcıydı cok cabuk kavga edebılıyoduk bırbırımızı yanlıs anlayabılıyoduk pek ılgılenemıyoduk mesajla konuşmayla nereye kadar bız bu 1 senenın gecıceğını blıyorduk sabredıyorduk herneyse bir sene sonra yıne hersey normale dondu sevgılım geldı falan 2 sene yıne beraberdık suan yıne gıtmesı gerekıyor açıkçası ikimizde aynı sıkıntıları tekrar cekmek ıstemıyoruz bulundugum yer kucuk bı yer pek iş olanagı yok oda gıtmek durumunda bırseyler yapmak ıstıyoruz nişan söz gibi iş olmayınca olmuyo hiç birşey işim olması gerekıyor dıyor annenın babanın karsısına işsiz çıkamam dıyor haklıda daha benımde bi işim yok dıyo kı sen benım bulundugum yere gel burda işimiz hazır çok yakın akrabası sağlık mufettısı iş tamam dıyor ama benım ailem bu durumu ıstemez sonucta bılıyorlar sevgılımı ama resmi birşey yok ne yapıcagımızı bılmıyoruz bi şeylere başlamak ıstıyoruz fakat başlayamıyoruzda artık birşeyler olsun ıstıyoruz bızde herkes gibi ama nasıl olucak bılmıyoruz off :43:

Ailenin söz, nişan olmadan başka bi'şehire göndereceğini sanmıyorum en azından benimkiler göndermezdi.
Bence ailenle konuş tanışsınlar, adı konsun o evrede sevgilin zaten iş bulacaktır:44:

Ailenin söz, nişan olmadan başka bi'şehire göndereceğini sanmıyorum en azından benimkiler göndermezdi.
Bence ailenle konuş tanışsınlar, adı konsun o evrede sevgilin zaten iş bulacaktır:44:

bende oyle dusunuorum canım ama cekınıorumda sonucta bnımde ısım yok bulamıyorum çok sıkıldım işsizlikten ewet benım aılemde gondermez canım inşallah hersey duzene gırer :5:

canım madem iş hazır
seviyosunuzda birbirinizi
sevgilin çalışmaya gitsin işe baslayınca adını koyun aileler bilir
nısan zamanı yada ailen izin vermezse evlilik zamanı gidesin sende çalısmayada baslarsın

canım madem iş hazır
seviyosunuzda birbirinizi
sevgilin çalışmaya gitsin işe baslayınca adını koyun aileler bilir
nısan zamanı yada ailen izin vermezse evlilik zamanı gidesin sende çalısmayada baslarsın

ewt canım iş hazır gibi inş canım tek istedıgımız bıseylere baslayabılmek

nişan yapsanız işin adı beli olsa..zaten evlenen kadar iş bulur sevgilinizde.hem o arada siz de işsiz olmazsanız çalışırsınız..ailenizde nişanlısının şehrinde çalışıyor diye pek bişey demez sanırım ama böyle sadece sevgili iken başka şehre gitmenizi aileniz hoş karşılamaz sanırım

Back
X