- 3 Haziran 2015
- 36.936
- 119.162
- 798
- 36
Merhaba Arkadaşlar..
yine içimdekini döktürmek istedim...
düşün taşin ve karar ver başlığında...
ne bilim düşünüyorum konu açmak için
BDV bölümünde çoğunu okuyorum..
eşler düşünmeden konuştuklari için kavga aşamasina giriyor.. boşanmaya kadar gidiyorlar..
hatta aileler için boşandiklari bile okuyorum... ne diyo ne demek istiyor felan diye düşnmeden hemen insanin karsisnda pot diye kırmak.. bide kendinizede kötü oluyosunuz demi.. bunlar yaptıktan sora düşününce hiç bişey fayda etmiyor demek ki..
yapmadan önce ne yapman gerektiği ne yapacagi düşünmek lazim..
bazen ben eşimle düşünmeden konuşuyorum... sora farkina variyorum ki içten geçmiş oluyor..
soru sormadan hatta yaniti bulmadan konuştuğum için...
ayy allahim ben naptimm..
işte son pişmanlik fayda etmiyor kızlar.
ben bunun bilincinin farkina vardim ki konuşmadan önce düşünmek mi düşünmeden önce konuşmak mi daha iyi.. bana kalirsa konuşmadan önce düşünmek.. karşidakini dertleri dinlemek ne demek istedi acaba ne diyo diye düşünp cvp vermek...
mesela eşin güzel bir iş bulacak diyelim yada işin patronu olucak..
peki ya nasıl olucak diye bize danişirken düşünüyormuyuz..
tabi çözüm bulamadığımız zamanda buradan arayabiliyoruz en güzeli...
ne konuştuğu ne yaptığı pişman olmamak adiyla çok düşünmek lazim çözüm bulamadığımızda buradan bulabiliriz.. bizler yardimci oluruz tabi.
amasi var ki bazi kadinlar düşünmeden konu açtıklari sonradan farkina vardiklari görüyorum...
başıktaki gibi DÜŞÜN TAŞIN VE KARAR VER...
anlayişi için çok teşekkür ederim..
kötü yorum yazarlarsa saygı duyuyorum...
yine içimdekini döktürmek istedim...
düşün taşin ve karar ver başlığında...
ne bilim düşünüyorum konu açmak için
BDV bölümünde çoğunu okuyorum..
eşler düşünmeden konuştuklari için kavga aşamasina giriyor.. boşanmaya kadar gidiyorlar..
hatta aileler için boşandiklari bile okuyorum... ne diyo ne demek istiyor felan diye düşnmeden hemen insanin karsisnda pot diye kırmak.. bide kendinizede kötü oluyosunuz demi.. bunlar yaptıktan sora düşününce hiç bişey fayda etmiyor demek ki..
yapmadan önce ne yapman gerektiği ne yapacagi düşünmek lazim..
bazen ben eşimle düşünmeden konuşuyorum... sora farkina variyorum ki içten geçmiş oluyor..
soru sormadan hatta yaniti bulmadan konuştuğum için...
ayy allahim ben naptimm..
işte son pişmanlik fayda etmiyor kızlar.
ben bunun bilincinin farkina vardim ki konuşmadan önce düşünmek mi düşünmeden önce konuşmak mi daha iyi.. bana kalirsa konuşmadan önce düşünmek.. karşidakini dertleri dinlemek ne demek istedi acaba ne diyo diye düşünp cvp vermek...
mesela eşin güzel bir iş bulacak diyelim yada işin patronu olucak..
peki ya nasıl olucak diye bize danişirken düşünüyormuyuz..
tabi çözüm bulamadığımız zamanda buradan arayabiliyoruz en güzeli...
ne konuştuğu ne yaptığı pişman olmamak adiyla çok düşünmek lazim çözüm bulamadığımızda buradan bulabiliriz.. bizler yardimci oluruz tabi.
amasi var ki bazi kadinlar düşünmeden konu açtıklari sonradan farkina vardiklari görüyorum...
başıktaki gibi DÜŞÜN TAŞIN VE KARAR VER...
anlayişi için çok teşekkür ederim..
kötü yorum yazarlarsa saygı duyuyorum...