Düşün Taşin Ve KARAR ver...

Wilma11

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
36.936
119.162
798
36
Merhaba Arkadaşlar..
yine içimdekini döktürmek istedim...
düşün taşin ve karar ver başlığında...
ne bilim düşünüyorum konu açmak için
BDV bölümünde çoğunu okuyorum..
eşler düşünmeden konuştuklari için kavga aşamasina giriyor.. boşanmaya kadar gidiyorlar..
hatta aileler için boşandiklari bile okuyorum... ne diyo ne demek istiyor felan diye düşnmeden hemen insanin karsisnda pot diye kırmak.. bide kendinizede kötü oluyosunuz demi.. bunlar yaptıktan sora düşününce hiç bişey fayda etmiyor demek ki..
yapmadan önce ne yapman gerektiği ne yapacagi düşünmek lazim..
bazen ben eşimle düşünmeden konuşuyorum... sora farkina variyorum ki içten geçmiş oluyor..
soru sormadan hatta yaniti bulmadan konuştuğum için...
ayy allahim ben naptimm..
işte son pişmanlik fayda etmiyor kızlar.
ben bunun bilincinin farkina vardim ki konuşmadan önce düşünmek mi düşünmeden önce konuşmak mi daha iyi.. bana kalirsa konuşmadan önce düşünmek.. karşidakini dertleri dinlemek ne demek istedi acaba ne diyo diye düşünp cvp vermek...
mesela eşin güzel bir iş bulacak diyelim yada işin patronu olucak..
peki ya nasıl olucak diye bize danişirken düşünüyormuyuz..
tabi çözüm bulamadığımız zamanda buradan arayabiliyoruz en güzeli...
ne konuştuğu ne yaptığı pişman olmamak adiyla çok düşünmek lazim çözüm bulamadığımızda buradan bulabiliriz.. bizler yardimci oluruz tabi.
amasi var ki bazi kadinlar düşünmeden konu açtıklari sonradan farkina vardiklari görüyorum...
başıktaki gibi DÜŞÜN TAŞIN VE KARAR VER...
anlayişi için çok teşekkür ederim..
kötü yorum yazarlarsa saygı duyuyorum...

Merhaba Arkadaşlar..
yine içimdekini döktürmek istedim...
düşün taşin ve karar ver başlığında...
ne bilim düşünüyorum konu açmak için
BDV bölümünde çoğunu okuyorum..
eşler düşünmeden konuştuklari için kavga aşamasina giriyor.. boşanmaya kadar gidiyorlar..
hatta aileler için boşandiklari bile okuyorum... ne diyo ne demek istiyor felan diye düşnmeden hemen insanin karsisnda pot diye kırmak.. bide kendinizede kötü oluyosunuz demi.. bunlar yaptıktan sora düşününce hiç bişey fayda etmiyor demek ki..
yapmadan önce ne yapman gerektiği ne yapacagi düşünmek lazim..
bazen ben eşimle düşünmeden konuşuyorum... sora farkina variyorum ki içten geçmiş oluyor..
soru sormadan hatta yaniti bulmadan konuştuğum için...
ayy allahim ben naptimm..
işte son pişmanlik fayda etmiyor kızlar.
ben bunun bilincinin farkina vardim ki konuşmadan önce düşünmek mi düşünmeden önce konuşmak mi daha iyi.. bana kalirsa konuşmadan önce düşünmek.. karşidakini dertleri dinlemek ne demek istedi acaba ne diyo diye düşünp cvp vermek...
mesela eşin güzel bir iş bulacak diyelim yada işin patronu olucak..
peki ya nasıl olucak diye bize danişirken düşünüyormuyuz..
tabi çözüm bulamadığımız zamanda buradan arayabiliyoruz en güzeli...
ne konuştuğu ne yaptığı pişman olmamak adiyla çok düşünmek lazim çözüm bulamadığımızda buradan bulabiliriz.. bizler yardimci oluruz tabi.
amasi var ki bazi kadinlar düşünmeden konu açtıklari sonradan farkina vardiklari görüyorum...
başıktaki gibi DÜŞÜN TAŞIN VE KARAR VER...
anlayişi için çok teşekkür ederim..
kötü yorum yazarlarsa saygı duyuyorum...
Bişeyler anlatmaya çalışmışsın ama, eline yüzüne bulaştırmışsın. Yazdıklarından hiçbirşey anlaşılmıyor. Lütfen biraz kitap okuyun.
Ayrıca Düşünmeden konuşmamak gerektiğini herkes biliyor zaten. Niye bunu hatırlatmaya ihtiyaç duydun şimdi?

Konuşmadan önce düşünmeyi tercih etsem de,bazen ağzıma geleni sayamadığım için pişman olduğum durumlar da oldu,
bunu napacaz.
son pişmanlik fayda etmiyor
tabi benimde pişmanlıklarim da oldu.. iz kaliyor.
yapacak bişey yok.

Benim gordugum kadariyla erkekler oz elestiri yapnaktan ve iletisim kurmaktan kaciniyor. Kadin konusmak isteyince sarki soyleyeninide, konusmak istemiyorum, ne olursa olsun annem hakli, saygi göstereceksin, o benim annem gidecek olan sensin diyenide gordum.

Yani iletisim kurabilen ciftler zaten burada konu acmiyor.

Bişeyler anlatmaya çalışmışsın ama, eline yüzüne bulaştırmışsın. Yazdıklarından hiçbirşey anlaşılmıyor. Lütfen biraz kitap okuyun.
Ayrıca Düşünmeden konuşmamak gerektiğini herkes biliyor zaten. Niye bunu hatırlatmaya ihtiyaç duydun şimdi?

hayatın sırrını çözmüş gibi servis etmesine zaten girmiyorum bile :D

Benim gordugum kadariyla erkekler oz elestiri yapnaktan ve iletisim kurmaktan kaciniyor. Kadin konusmak isteyince sarki soyleyeninide, konusmak istemiyorum, ne olursa olsun annem hakli, saygi göstereceksin, o benim annem gidecek olan sensin diyenide gordum.

Yani iletisim kurabilen ciftler zaten burada konu acmiyor.
yardim isteyebilir. benim için de sorun degil
diyorum ya içimdekini döktürmek istedim açtim konuyu...
herkesin düşüncesi ve görüşü farklidir . bu durumada saygı duyuyorum:KK50:

hayatın sırrını çözmüş gibi servis etmesine zaten girmiyorum bile :KK70:
benimde çözemediğim konum olabilir..
herşeyim olur..
ama paylaşamiyorum bile.
korkuyorum
gazetelerde güzin abla köşesinde yada başka köşesinde çikmiş yok burda tanidik birisi okuyormuş yok felan ayy olamaz dedim. vazgeçtim..
açamiyorum hiç açsam burda ters yorumlardan kaçiyorum ne bilim.
konu açarken artık düşünüyorum..
colinin dediğüi elini yüzüne bulaştirmişim demek ki ben iyi ve güzel bişey anlatamiyorumdur...
anlatirsam düşünüyorum dür yada anlatmadan ne yazsam ne etsem diyorumdur..
kusura bakmayin durum ortada çok karışık.

Back
X