Merhaba herkese dün kızıma gökyüzünde kırmızı pembe hareleri olan dolunayı gösterdim dedim ki güzel güzel nefes al bırak ve güzel şeyler dile iste olsun... 5 yaş dilekleri kedi köpek vs

Anne peki seeen dedi .. Ben senin sağlıklı mutlu iyi olmanı diliyorum dedim. Senin olman imkansız mucize denilen bir zamanda (2016 mayis burayi takip ediyorum ilgiliyim kendimce naçizane bilgilerim biriktirdiklerim var çekiniyorum yazamıyorum niye mükemmellik kaygısı) gökyüzünde yine böyle kocaman dev bem beyaz parlak mavi pembe beyaz hareli Vesak dolunayı var ilgilenler bilir :)
içimden dualarla biz fanilerin olmaz dedikleri ama icimizdeki bir kıvılcımın neden olmasın dediği an nefes vererek bıraktığım duasın dileksin dedim kucağıma atladı annemi seviyorum dedi

bu yaş bencil dönem bilirsiniz sevgiyi çok dile getirmezler ..
Sabah okula gidecek zorla uyanıyorlar uyku bebesi bunlar ama hayata başlamak da zorunda kalk tatlım bak ay dede daha da kocaman güneş doğmadan bir daha bakalım böyle kirmizi hareli dolunayı uzun bir süre göremeyeceğiz taa 2042 yılında tekrar görünecek kaçırmayalım, yataktan fırladı ve ouuu nasıl parlak anne (geceki, hava az pusluydu )ne dileyelim dedim herşeyi sizi dedi (yani herşey güzel iyi olsun anlamında)

akşam ki mesajı almış 5 yaş olgunluğunda ben anlamamışım 41 yaşında birde anladığım konular diye böbürlenirken cok dağıldığım zamanlar yaşadım son senelerde
Neyi kaçırıyoruz zamanı az dondurmayı başarıp gelen hediyeleri olduğunda gerçekleştiğinde keyfine varmayı yani anda kalmayı mutluluğunu onun içinde donup gerçekleştiğini görmeyi kabul etmiyoruz. Hoopp bunlar oldu tamam simdi hadi bunlarda olursa şunlar gerçekleşirse daha mutlu olacağım hani geçmişte dilediklerinin gerçekleştiği anlar oldu bitti eee nerde mutluluk yok onlar bunlar şunlarda olursa hiihh tamam o zaman ilerde mutlu olacağım bu ne kadar ileride mutluluğu niye sürekli birseylerin tam vuku bulduğu zamana öteliyoruz bunun garantisini kim veriyor kim öğretti bize bunları dünya,sistem vs cicykken biliyorduk anı şimdiyi mutluluğu
Beni silkeleyen dur bir önüne simdine bak diye aceleyi zamanı kovalamayi koşmayı birak diye tokatlayan olay 22 eylülde kızımı okula uğurladım gencecik ağabeyimi kardeşimi kaybettiğimi öğrendim bu kayip çocukluğumu içimdeki bazı şeyleri de aldi götürdü sanki Allahim yattığı yerde incitmesin mekanı cennet olsun tüm geçmişte kaybettigimiz sevdiklerimiz için

Hani cok biliyordum ben ...
Yeni yeni toparlanıyorum kendim için kızım ve kendi ailem için mecbur hayat akıyor işte
Ve bence bana dediki o tokatla hayat sürekli mutlu sürekli huzurlu keyifli olma halini kovalama.. mutluluğunu olacak işe güce gerçekleşecek projeye yeni yeni dileklere bağlama... Hayat da herşey var bitisler başlangıçlar acılar mutluluklar kaçırmamak lazım içinde şu anda burda olduğumuzu hatirlamak ben varım işte eski sayfalarda arkadaşlarımında dediği gibi amaç A noktasından B noktasına gitmek değil yolda kendimizi yolda olanları farkedip devam etmek... bazılarına karar vermeye gücümüz yeter bazılarına yetmez hayat da böyle birsey işte bizden çok daha büyük birseyin olduğu ... ( siz neye içten inaniyorsaniz en kutsalı odur )
Kimseye akıl vermek değil amacım son üç dört yıl bütün ülke bazı sınavlardan geçtik herkesin karı dumanı sisi kendine ağır biliyorum naçizane önce kendime hatirlatma olurda bu uzun yazıyı okursanız fenalasmadan dilerim ki birilerine iyi birseyler uyandırırsa ne mutlu teşekkür ederim Sahra