Düşüncelerim allak bullak...

Imsh3kill

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
803
303
323
Kırklareli
Merhaba öncelikle herkese iyi pazarlar,
Bu aralar başımdan geçen nerdeyse kimseye açamadığım bi konuyu sizinle paylaşıp sizden akıl almaya çok ihtiyacım var.
Universiteyi ailemden uzakta okuyan biriyim 3 yıl yurtta kaldım fakat haftasonları feribotla ailemin yanina geçerim genellikle. Aylar önce bi akşam cuma günü olduğundan feribot kalabalikti zor yer bulup bayanlarin arasına oturdum biraz geçtikten sonra yaklasik 20 m uzakta bi adamin dikkatle bana baktığını hissettim bakışları çok sıcaktı hatta hani olur ya içimizden geciririz keşke böyle biri olsa hayatimda diye saçma dersiniz belki ama anlik böyle bisey gecti aklımdan. Neyse sonra aradan aylar geçti yine denk gelmedik bu süre içinde 1 ay önce yine bi gün evime dönücektim yalniz oturuyorum boş mu dedi ve gelip karşıma oturdu şaşkınlıgimi gizlemeye çalıştım telefonumla ugrasiyodum. Siz devamli bu feribotu mu kullaniyosunuz falan diyerek lafa girdi. Beni çizim cantamla görmüş önceden meslektaşız galiba dedi calisiyomus işten falan yarim saat boyle sohbet ettik. Sonra o akşam eve geldigimde facebooktan arattim onu buldum ve bi kızla fotoğraflari olduğunu gördüm anladimki sözlüymüş kendisi. Belkide yanlış dusunmusumdur bu düşünceyi kafamdan atmaliyim hemen dedim kendime. Tatile girdik araya 2 3 hafta kadar zaman girdi. Yaz staji için hergün sabah aksam o feribota binmem gerekiyodu o da 2 yildir bunu yapıyormuş ilk günümde denk geldik. Yaninda 2 kiz arkadaşı daha vardı beni onlarla tanistirdi sen de bize eşlik et dediler yıllardır bu şekilde ayni feribotu kullandiklarindan grup gibi olmuslar artik 1 haftadir onlarlayim güzel sohbetlerimiz oldu bana da cok yardimci oldular sagolsunlar. Hatta bu bahsettigim adam arada işe yetisebildin mi alisabildin mi diye msj atıyor..anlayamiyorum ben mi yanlış yere cekiyorum belki amaci sadece yardimci olmak sadece ben değilim hem diğer kizlar da var onlar da nişanlı. Ben hepsinden baya küçüğüm üstelik.zaman geçtikçe ona kapilmaktan korkuyorum

başta bakması arkadaşlık kurmaya çalışması evet biraz hoşlandı mı acaba hissi verdi bana da ama sözlüymüş ve başka kızlara da aynı şekilde davranmış niyeti aşk sevgi değil bence sadece arkadaşlık yapmak istemiş ya da çapkın bir tip ama ben çocuğun sevgilisi olsam bu durumdan memnun kalmazdım. Sen en iyisi sadece arkadaş olarak görmeye çalış olmuyor diyorsan da uzak dur benim fikrim bu

fazlaca saçma olmuş adamın yaptıkları..
sözlüsü bunu duysa pek hoşnut olmaz bana kalırsa..

üstelik yarın bir gün, 'adamın evli olduğunu bile bile konuşuyor
etrafta ne kızlar var yaaa, evli adam avcıları resmen '

şeklinde ki hakaretlere maruz kalabilirsiniz..

bana sağlıklı bir davranış gibi gelmedi, bu kadar dost canlısı olmaya lüzum yok.
mesafenizi korumak sizin için daha iyi olacaktır görüşündeyim.

Uzaktan baksam arkadaşım gel bana akıl ver dese ben de ayni bu şekilde yorumlardim cok haklisiniz ama icinde olunca acaba mutsuz mu insaniz sonuçta gönlümüz kayamaz mi falan gibi düşünceler oluyo aklimda.. herseyi konuştuk 1 haftada sadece ikimiz yolculuk da yaptik ama hiç kiz arkadaşıyla ilgili biseyden bahsetmedi

Evet uzak olsak aklıma getirmem belki ama her sabah akşam beraberiz ileri gitmekten de korkuyorum bi yandan sacmalama sadece seni arkadaşı gibi düşünüyo da diyebiliyorum kendime

Evet uzak olsak aklıma getirmem belki ama her sabah akşam beraberiz ileri gitmekten de korkuyorum bi yandan sacmalama sadece seni arkadaşı gibi düşünüyo da diyebiliyorum kendime

akşam sabah beraber değilsiniz aynı feribot içerisindesiniz sadece..
feribot iki kişilik bir taşıt mı ki sürekli dip dibe olmanız gereksin??

göremeyecek şekilde uzak mesafelerde oturun, kulaklığınızı takın müzik dinleyin , elinizde bir kitap gazete olsun onu okuyarak zaman geçirin..
birisiyle sohbet ederek gitmek zorunda değilsiniz ki...

her akşam beraber olmanızı gerektirecek bir şey yok.. mantıklı değil bu..

sizi arkadaş olarak görmesi çok mu gerekli?
bana kalırsa gerek yok..

sürekli belli bir hat üzerinde yolculuk eden pek çok insanda göz aşinalığı oluyor,
bu demek değil ki artık arkadaş olalım güle eğlene gidelim..

şu an hayatınızda kimse olmadığı için belki idrak edemeyeceksiniz ama bir gün hayatınıza bir adam girerse buna hiç de hoş bakmayacaktır..
ve siz her gün gördüğünüz o adama aklınızın kaya bilme ihtimalinden bahsediyorsunuz..

göz göre göre hataya yürüyorsunuz..
bir kaç zaman sonra da nasıl oldu bilmiyorum başta arkadaş gibiydik her şey bir anda oluverdi şeklinde aşk üçgeninde bulursunuz kendinizi...

lütfen kurusa bakmayın ama bence gereksiz bir arkadaşlık kurulmuş, sürdürmeye gerek yok..

Yalnızca o değil ama toplamda 4 kişiyiz sıkılmayalim diye beraber yolculuk ediyoruz feribotta genellikte bu şekilde. Şimdi kendimi çeksem baska yere yalniz otursam tuhaf kaçmaz mı.. peki sizce bi anormallik var mi davranislarinda yoksa ben mi yanlış anlıyorum

o zaman niyetinizi direk belirtin gerçekten kız arkadaşı olup olmadığını öğrenin tabi bunu direk sormadan lafı oraya getirin kendinizden bahsedin ne bileyim bir yolunu bulursunuz illaki. Eğer hayatında kimse yoksa ve size karşı boş değilse o zaman düşünürsünüz onunla olmayı. Ama şu anda bir sözlüsü varsa eğer sizin onunla yapacağınız en ufak konuşma onların arasını bozabilir birlikteyken siz yazarsınız kızda kim olduğunuzu öğrenince haliyle kızar. Sonuçta sizin hoşunuza gider miydi sözlünüzün tanımadığı biriyle bunları yaşaması

Hayir tabiki hoşuma gitmezdi ben bu durumda zaten ne bi msj atarım o yazmadan ne de duygularimi belli ederim.. kendisi sözlü orası kesin ama bana yaklaşımı da tamamen sıcakkanlılıgndan kaynakli da olabilir belki farkli şekilde düşünmek benim kurmam yalnızca bunu bile bilemiyorum

ne kadar sıcakkanlı olursa olsun ben hoş karşılamazdım bu benim fikrim tabi ama siz bilirsiniz

kendinizi geri çekseniz tuhaf kaçar mı ??? tuhaf kaçması çok mu önemli?

gerçekten hayatınızda çok mu büyük yer edindiler de onlara karşı bu kadar ince düşünüyorsunuz?
ister tuhaf bulsunlar ister normal..
onların nasıl bulacağına göre değil sizin nasıl düşündüğünüze, hayata baktığınıza göre karar verin..

bence evet bir anormallik var..
zaten başından beri adamın davranışlarını normal bulmadığım için buna devam etmeyin diyorum.

normal arkadaş olur biraz mesafe koyarsınız... bence siz idalinizdeki kişiyi onunla özdeştirmişsiniz ... belkide açıkça sorun bakalım size ne kadar dürüst olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…