Düsüncelerimi kontrol etmek...

Gelincik88

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
362
260
103
37
Merhabalar hanimlar,
Esimin ailesiyle sorunlar yasadim.
Kayinvalidem ve görümcemle.
Suan geldigimiz nokta esim benim yanimda ablasi yokmus gibi davraniyor sanirim ablasinin yanindada ben yokmusum gibi.
Böyle olunca rahat ettik gecinemedik gelin Görümce kaynana...
Ama hep olanlar ve onlar aklimda. Sürekli onlari düsünmekten yoruldum. Gecmiste olanlar gelecekte olabilecek seyler hep onlarla ilgili mesgul beynim.
Bu neden böyle ve en önemlisi bunu nasil yenebilirim nasil asabilirim?

Ani yasayarak. Surekli gecmiste yasamak size bir fayda saglamaz. Esiniz de yaninizdaymis daha bunu dallandirip budaklandirmak size ne katabilir?

Birini sürekli düşünmeyi nasıl beceriyorsunuz
Hele de bu sevmediğiniz anlaşamadığınız biriyse
Hiç o konuda yetenekli değilim

Kendine düşünecek daha güzel seyler bulamaz misin?
Sonuçta beyin senin
Bilmiyorum, ben gerçekten nefret ettiğim şeyleri beynimin en dibine iterim. Asla adını bile anmam, kimseye de andirtmam. A p.çi, B malı falan derim tiksindigim eskilere. nolur nolmaz. Anınca enerji sacarim,karşılaşirim,ararlar falan. Risk Almaya gerek yok :)
Sen de bir süre perhize sok kendini. İsimlerini bile anma, yoklar gibi konuş. Sana onları soran insanlara herşeyin yolunda olduğunu, artık onları anmak istemediğini söyle. Haklarında bir şey duyacak gibi olursan hemen o ortamdan uzaklas. Eşin bile birşey anlatacak olsa 'bilmesem daha iyi' de, sosyal medyada hala eklilerse görünmez yap...
Sen onlari yok say, beynine bu tarz bir mesaj ver. Beynin zaten gerekeni yapacaktır. Benim anı hafızam meşhurdur . Kolay kolay bir şeyi unutmam,çocukluk anılarım bile hafızamda parlak. Ama bu şekilde beynimden silmeyi basardigim için bazı kötü anıları hatırlayamıyorum bile. Anlatacak olsam takılıyorum :)
O yüzden tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…