Düşüncelerinize ihtiyacım var!

Gareng

Guru
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2008
1.710
10
316
Diğer
şu anda zor durumdayım ve gerçekten birilerinin görüşlerine ihtiyacım var çünkü artık kendim çözemiyorum! 5 buçuk aylık ilişkim annem yüzünden bitti çünkü sevgilim istemiyo annem. en büyük neden de benm üniversite öğrencisi olup onun şu anda okumaması. anneme bazı ailevi sebeplerden dolayı okuyamadğnı askerden sonra kendi imkanlarıyla okuyacağını söyledim ama onun cevabı ailesini kötüleyen biri iyi değildir oldu. annem kabullenmeyince 4 ay gizlemek zorunda kaldm ama huzurum kalmadı yalan söylemek çok zor hem de istemiyorum. ayrılmak da istemiyodum ama mecbur kaldım. şimdi ikimiz de perişan bi haldeyiz. bir türlü kabullenemiyoruz daha önce birçok kez ayrılmaya çalıştım ama her seferinde dayanamayıp geri döndüm ne olur yardım edin sizce ne yapmalıyım????senağlama

bence ayrılmakla hata yapmışsınız..
bir insanı "iyi" yada "kötü" yapan diploması değildir..
annenize karşı çıkın,yalan söyleyin diyemiyorum.
şu durumda yapılacak en doğru şey annenize durumu kabul ettirmeye çalışmak..

Bir Anne evladinin kötülügnü istemez...muhtemelen seni okulundan egitiminden sogutacak...yada uzaklastiracak bir iliski oldugnu sandi o yüzden istemedi...

Erkek arkadasini tanimiyoruz bilemeyiz nasil bir insan oldugnu...ama annen tanimistir ve fikir sahibi olmustur kanimca...belkide senin göremediklerini görüyordur güzelim...askin gözü kördür malesef...görmek istediklerimizi görürüz sadece....

Yoksa niye iki güzel birbirni seven insani ayirmak istesinki

Bence annenle acik acik konus...ne o icindekleri saklasin nede sen...

Gerçekten seviyorsanız; annenizi ikna etmenin yollarını arayın bence. Bu kadar acı çekmek yerine
belki araya annenizin kıramayacağı birilerini koyabilirsiniz. Birde tek sorun eğitim durumumu?
Şayet oysa; bunun çözülemeyecek birşey olmadığını, bir şekilde ünv okuyacağını anlatmaya
çalışın. Birde arkadaşınız ailesini kötülemiş galiba; bunu annenizemi söyledi yani
ailesi ile ilgili şeyleri, yoksa sizemi anlattı.
Şayet size anlattıysa herşeyi annenize söylemeyin, arada köprü oluşturmaya çalışın derim.
Önce kendi içinizde yorumlayın arkadaşınızın anlattıklarını,
sizi çelişkiye düşüren, aklınızı karıştıran şeyler olduğunda annenizle paylaşın.

Son düzenleme:
annenin bir bildiği olduğunu düşünüyorum.
şuan duygularınla hareket ediyorsun
annenin dediğini kulak arkası etme derim
hakkında hayırlısı canım.

annenizin şu cümlesine sonuna kadar katılıyorum...
ailesini kötüleyen biri iyi biri değildir...kesinlikle değildir..ailesi kötü bile o kötülüyorsa değildir..
önyargı deyin, ne derseniz deyin..ben bizzat yaşadım...
başkasını özellikle ailesini kötüleyen insanda kaçın...
çünkü bu insanlar asla sorunun kendinde olduğunu görmez...hep suçlar, hep suçlar...mutsuzdur...sonunda sizi bitirir..

Ahh ahhh!!! Anacığım "Ulu dinlemeyen Ulur" der dururdu bize hep....

Burda annenin niyeti eminim ki kötü değildir canım hiçbirimiz evlatlarımızın üzülmesini istemeyiz....

Sana da hak veriyorum belli ki seviyorsun...

Şimdi bu ilişki size yasak olduğu için daha da çok bağlanacaksınız, kopamayacaksınız bundan da eminim...

Anneni al karşına duygularından bahset, en önemlisi de zamandan bahset ona... Zamanın ne göstereceği belli olmaz canım...

Annenin duyguları değişebilir, siz ikiniz ilişkinize ya devam edersiniz ya bitirirsiniz vs... Yaşamadan bilemez kimse bunu....

Hakkında hayırlısı olsun...

cnm sana tamamen katılıorum.

ayrıca cnm senin göremeyipte annenin gördüğü mutlaka bi şey vardır annen bu denli karşı çıkıyosa.anneler bi şekilde hissedior ve dedikleride çıkıor eninde sonunda.hakkınızda hayırlısı olsun cnm.

hepinize çok teşekkür ederm insan böyle zamanlarda fikir almaya en azından onaylanmaya ihtiyaç duyuyo ben de sizler gibi düşünüp annemi dinledim şimdi görüşmüyoruz umarım doğru olanı yapmışımdır...

benım hayatımda 3senelık ılıskım oldu ve annem kesınlıkle karsıydı nedeni ise ; ben unı bıtırdım o okumodu ve ben annemı dınlemeyıp 3 yıl surdurdum sonunda kendım vazgectım ve sımdı keske annemı basından dınleseydım dıorum onun için benımde sana onerım annenı dınle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…