• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düşüncelerinize ihtiyacım var

mutmayin

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2015
53
18
8
32
Esimle 1 sene sevgili 1.5 sene de nişanlı olmak üzere toplamda 2.5 senelik bir birliktelikten sonra evlendik. Şu an 6 aylık evliyim 23 yaşındayım ve çocuk sahibi olmak istiyorum çocukları cok seviyorum ve genç anne olmak hep hayalimdi. Esimle ilk 3 ay birlikte olamadık sonrasında da hiç korunmadik sizden de bu konuda yardım istiyorum sizce erken mi davranıyorum.

Sevgili ve nişanlılik dönemimizi çok güzel değerlendirdik gezdik eğlendik. Bekarken de hayatımı dolu dolu yaşadım. Sizce erken mi yani sonrasında daha geç olsaydı keşke dermiyim.

evet erken davranıyorsun...sevgili ve nişanlı olmak ayrı evli olmak apayrı bir durum..zaman tanıyın birbirinize...

Erken bence. İlk 3 ay birlikte olamadık demişsin,ona istinaden erken olduğunu söylüyorum.

Eşiniz ne düşünüyor
Bu tek taraflı verebileceğiniz bir karar değil
Eşinizde baba olmak istiyor mu

Ilk 3 ay birlikte olmadiniz demek...
Oncesinde de cinsellik yoktur muhtemelen.
Hamileligin cinsel hayati kotu etkiledigi malum.
Bence biraz bekleyin.

Şimdi ha demeyle çocuk olmuyor zaten.Hastaneler bebek tedavisi görenlerle dolu.İstemiyorsanız önce dr gidin.bir sorununuz var mı onu öğrenin,korunursanız da öyle korunun.Benim şahsi fikrim olması yana.Çocukları da seviyorsun madem.Çocuk evin neşesi.

bekarken hayatımı dolu dolu yaşadım demişsin de, zaten şuan 23 yaşındaymışsın, bahsettiğin bekarlık 20-23 arası falan sanırım:KK48: neyse, acele etme bence daha yaşın çok ufak. evliliğinin tadını çıkar. burda 30 larında olup daha evlenmemiş ablaların da var (bkz ben:KK53: )

evet erken davranıyorsun...sevgili ve nişanlı olmak ayrı evli olmak apayrı bir durum..zaman tanıyın birbirinize...
Ne bileyim o kadar çok istiyorum ki bi bebeğim olsun. Evlendigimde ben de 1 sene en azından diye düşünüyordum sonrasında nasıl oldu bende anlamadım ama anne olmaya çok heveslendim

Ne bileyim o kadar çok istiyorum ki bi bebeğim olsun. Evlendigimde ben de 1 sene en azından diye düşünüyordum sonrasında nasıl oldu bende anlamadım ama anne olmaya çok heveslendim

yakınlarının çocukları vardır ondan heveslenmiş olabilirsin..yada çalışmıyorsan zaman geçmiyordur...ama biraz evliliğin tadını çıkarmalısın...

bekarken hayatımı dolu dolu yaşadım demişsin de, zaten şuan 23 yaşındaymışsın, bahsettiğin bekarlık 20-23 arası falan sanırım:KK48: neyse, acele etme bence daha yaşın çok ufak. evliliğinin tadını çıkar. burda 30 larında olup daha evlenmemiş ablaların da var (bkz ben:KK53: )
Şöyle ifade edeyim 15 yaşımdan beri tek başıma ya da arkadaşlarımla konser tiyatro sinema şehir dışı gezmeleri falan çok yaptım dolu dolu derken onu kasdettim :KK200:

Esimle 1 sene sevgili 1.5 sene de nişanlı olmak üzere toplamda 2.5 senelik bir birliktelikten sonra evlendik. Şu an 6 aylık evliyim 23 yaşındayım ve çocuk sahibi olmak istiyorum çocukları cok seviyorum ve genç anne olmak hep hayalimdi. Esimle ilk 3 ay birlikte olamadık sonrasında da hiç korunmadik sizden de bu konuda yardım istiyorum sizce erken mi davranıyorum.

Sevgili ve nişanlılik dönemimizi çok güzel değerlendirdik gezdik eğlendik. Bekarken de hayatımı dolu dolu yaşadım. Sizce erken mi yani sonrasında daha geç olsaydı keşke dermiyim.
bence erken genc anne olmak ıstemenızı anlarım ama aynı evde yasamak bambaska bırsey, hem daha yasayacagınız cok sey var bence, 25 e kadar bekleyın derım sonra cocuk dusunun, o arada hem evlılıge alısırsınız hem sorun olabıleek seyler varsa onları tespıt etmıs olursunuz hemde esınız babalık fıkrıne alısır, annenın anne olmaya hazır olması kadar babanında hem manen hemde maddı anlamda bu fıkre kendını alıstırması lazım sonra sorunlar cıkabılıyor..

Bence biraz evliliginizin tadini cikarin. Sonra bebek dusunun.. :KK37:

Şöyle ifade edeyim 15 yaşımdan beri tek başıma ya da arkadaşlarımla konser tiyatro sinema şehir dışı gezmeleri falan çok yaptım dolu dolu derken onu kasdettim :KK200:

ben 15 yaşımdayken bitki gibi okuldan eve evden okula gidip geliyodum, kaşlarım iki parmak kalınlığındaydı ve annemin aldığı kıyafetleri giyiyodum ,çok acıdım şimdi kendime:KK53:

Estag
ben 15 yaşımdayken bitki gibi okuldan eve evden okula gidip geliyodum, kaşlarım iki parmak kalınlığındaydı ve annemin aldığı kıyafetleri giyiyodum ,çok acıdım şimdi kendime:KK53:
Estağfurullah kötü bişey demek istemedim herhangi bi ima da da bulunmadım. Öyle hissettirdiysem kusura bakmayın.

erken erken erkeeeeen
şahsi fikrim:KK36:

Herkes erken diyo acele ediyorum galiba korunmam gerekiyo o zmn ama eşim prz. Kullanmaktan hoşlanmıyo bende ilaç içmek istemiyorum çünkü çok zararlı diye duymuştum önerisi olan var mi

Back
X