Düşüncelerinize ihtiyacım var

Denizhifam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2016
398
137
103
31
Kızlar adetim 5-6 gün geçti göğüslerim karardı damarlar belli oldu siyahlıklar var kasıklarımda batmalar ayak üşümeşelerim var birer belirti diye hamile olabilirim diye kan testi yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım sizce sebebi nedir yaşayan varmı böyle bir durum

Kızlar adetim 5-6 gün geçti göğüslerim karardı damarlar belli oldu siyahlıklar var kasıklarımda batmalar ayak üşümeşelerim var birer belirti diye hamile olabilirim diye kan testi yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım sizce sebebi nedir yaşayan varmı böyle bir durum
Biraz daha bekle adet olmazsan yine tahlil yaparsın.

Cok kafaya takiyorsan veya stresli bi donemdeysen gecikebilir. Arkadasim bebek istiyor her ay regl tarihini iple cekiyor gecikip gecikmedigini hesaplıyor bu yuzden de her ay gecikiyor test yapıyor sonuc negatif senin cocuk isteyip istemedigini bilmiyorum ama fikrin olsun diye paylasmak istedim

Çocuk istiyoruz fakat bu ay inanın o düşünce ile bişey yaşamadım strest yapmadım gecikmem başlayınca acaba dedim? Beş gün oldu kanda negatif sonuc aldım zaten her ay negatif oldugu için bu sonucu bekliyordum fakat beni merak ettiren hala regl olamam ve göğsümdeki değişiklikler

Back
X