düşüncelerinize ihtiyacım var

eceoz123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2016
5
0
1
31
Ben boğa burcu bir erkekle sevgiliyim o kadar zor bi insan ki benimde burcumun boğa olmasına ragmen bu kadar zor bi, insan değilim bizim ilişkimizin temelinde güven var bende oda nrrdeysek heber veriririz ama dün normal bi konsma yapıyorduk ne yaptın diye soru sordu bnde açılışa gittim dedm ona sölemeden gttgimi, sandığı için çok triplendi. Oysa kızdırmak istemiştim hemen şaka dedm ama çok şüphrci diye suan bnimle soguk soguk yabancı gbi konusuyor nasıl onu eski haline getirebilirm nasıl gönlünğ alıcam ya düşüncelerinizi ögrenebilirmiyim

Hiçç almaya uğraşma bir süre sonra normale döner.
Ayrıca güven her nereye gidersek gidelim haber veririz demek değildir.

Bsy yapma fabrika ayarlarina doner.
Onun istedigide senin beni affet diye cirpinman zatn.
Saka yapmssn zatn sakadan anlamayi ogrensn bnce.

Yaşınız kaç? 12 falan mı?

Yani hiç birşey yapmayım oldugu gibi kalsın diyorsunuz yani oda tam olarak ne yaptığının farkında değil bence hem tripleniyor soguk konuşuyor hemde ilk günaydın mesajlarını atıyor yani bir insan bu kadarmı şüpheci olur ya

Hayatımda ilk kez böle bir ilşkim oluyor çok seviyor ama kafasına bir kez şüphe düşünce hemen herşeyi düşünmeden siler kendi haline bıraktım şimdi ama üzülüyorum ya keşke şaka yapmasaydm

Dünyada 12 tip insan var zaten. O yüzden işimiz çok kolay, hemen burcuna göre analiz edelim.

Her gittiğin yeri haber verdiğin ilişki güvene dayalı değil aksine güvensizliğe dayalı bir ilişkidir. Aynı şekilde kıskançlığın da kaynağı güven problemidir. Yani güzelim güvensizlik fışkıran bir ilişkin var.

Şakadan anlamayan bir adam, gitmediği yere gitmiş gibi yaparak şaka yaptığını sanan bir kadın. Liseliyseniz evet normal bir ilişki. Ama iki yetişkin insansanız kusura bakmayın ama karakterler pek oturmamış.

Ama kişiliği bambaşka şakadan anlamayan yapısı olduğunu bnde zamanla farkeediyorum ama daha yeni yeni tanırken ben nerden bilim ki şakayı kaldıramıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…