Düşüncelerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var..

Devrim91

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2015
82
22
3
34
Uzun zamandır takip ediyorum buradaki samimi ortamı görüp hiç tanımadığım insanlara derdimi dökmenin iyi geleceğini düşündüm
Konu giden sevgili.. Kimisi giden döner diyor kimisi dönmez.Aslında karşı tarafı tanıyan neler yaşadığımızı bilen biziz dönüp dönmeyeceğini en iyi terkedilen kişi bilir ama düşüncelerinizi öğrenmeye çok ihtiyacım var.
İlk tanıştığımız günden itibaren benden etkilenmiş ve 5-6 ay sonra duygularını bana açmıştı. Ben o 5-6 aylık süre içinde onun hislerini anlayamadım ya o çok iyi sakladı ya da bende var problem. Gerçi bir iki kere bakışlarından şüphelenmiştim☺neyse sonra hislerini belli etmeye başladı ama ben hiç istemiyordum hatta umarım bana karşı birşey hissetmiyordur yanlış anlamışımdır üzülmesini istemem diyordum.Ama konuştukça bir hafta içinde düşüncelerim değişti ve aşık olmaya başladım. Neyse sonra sevgili olduk. Beni çok sevdi ondan şüphem yok. Bana en başta demiştiki ben ayrılık lafından hoşlanmam bana ayrılık lafıyla gelme sorun yaşadığımız da. Ama ben bir ay sonra ayrılalım dedim. Barıştık sonra. Ama birdaha ayrılık dersen biter dedi. Ve ben birgün tekrar ayrılalım dedim haklı sebeplerim vardı aslında. Tabi sonra pişman oldum. Dönsün diye çok çabaladım hep tersledi. İki aylık ilişkimiz vardı. Mesaj atmayayım diyordum ama dayanamıyordum en fazla iki hafta arayla barışmak için adım atıyordum olmadı. Biraraya geldiğimiz zamanlardan sonra kendimi hiç tutamıyordum akşamına ya da ertesi güne mesaj atıyordum.On beş gündür hiç yazmadım.Bilmiyorum durumu anlatabildim mi ama ayrıntılara girersem çok uzayacak diye yazmadım.Tecrübelerinizi merak ediyorum dönebilir mi çok kararlı olup gidip sonra dönen eski sevgilileriniz oldu mu?

Tatlım 2 aylık bi ilişki ve ortada sorun yokken giden bi adam var niye peşinden koşuyosun ki

Bu çocuk uzun süreli senden hoşlandığı ve iki ay da çıkıyor olduğunuz için muhtemelen sana döner eğer çok gurur yapmıyorsa veya soğumadıysa.
Herşeyin hayırlısı

Teşekkür ederim öncelikle yorumlarınız için. Ortada sorun vardı aslında evet ayrılalım dememem konusunda uyardı. Birincisinde döndü ama ikincisinde dönüşü olmaz diye uyarmıştı.Aslında bende ayrılalım demekten hoşlanmam.Birincisi hataydı ama ikincisinde birazda haklı sebeplerle o noktaya geldim. Ama ikimiz açısından da ortada affı olmayacak büyük bir hata olmadı

Tatlım madem hata yok ne diye ayrılalım diyorsun bide uyarmış sevgilindeme diye. Uzun bi özür msji at yanlış yaptım falan de döneceği varsa döner zaten

Ee tamam kız ayrılmak istemiş adam da ayrılmış niye bu çaba ( çok mu kötüyüm ya)

Ahhaaahahaha. Alemsin canım ya
Adam öyle zırt pırt ayrılalım deme her sorunda demiş. Kız da iki kez aynısını yapmış. Sonuncuda artık adam geri dönmemiş. Sebepsiz dedin ya ondan dedim. Adam bu yüzden tekrar barışmak istemiyor

Haklısın ben ayrılmak istedim o da ayrıldım niye yapıyorsam küs konuşma ama niye ayrılıyorsunuz yani
25 yaşındayım ve ilk kez aklımda hiç şüphe olmadan ben bu adamla ömrümü geçiririm dediğim biri var karşımda o yüzden bu çaba

Tatlım madem hata yok ne diye ayrılalım diyorsun bide uyarmış sevgilindeme diye. Uzun bi özür msji at yanlış yaptım falan de döneceği varsa döner zaten
Aslında dönmek için çok çabaladım.Ters tepti.Baya tersledi beni. Belki kendi haline bırakmak daha mı iyi olur diyorum. Şöyle bir şansım var illaki aynı ortamda bulunuyoruz zaman zaman hatta oturup arkadaşlarla muhabbet ediyoruz. Yani bir şekilde hayatından çıkıp gitmiş olmayacağım.

Biraz kendi haline bırak ozaman canım hayırlısı olsun senin için

Iliskide hakli, haksiz en ufak birseyde hemen ayrilalim diye birine ben sahsen artik güvenmezdim. En ufak birseyde yine ayrilalim, gidelim diyecek diye düsünürdüm üstelik. Simdi muhtemelen kirgin biraz kendi haline birakin sonrasinda ise oturup bu konu hakinda konusun bence.

Teşekk
Haklısın. Aslında beni çok kıracak birşey yaptı.Anlatabileceğim birşey değil.Ogün moral bozukluğuyla facebooktan ayrılıkla ilgili birşey paylaştım. Ama ona mesaj vermekle alakalı değil hoşuma giden şiirleri hep paylaşırım Ogün moral bozukluğuyla öyle birşey paylaşmıştım ayrılma niyetim yoktu. Üzerinden iki hafta geçtikten sonra mesaj attım cevap vermedi. Ertesi gün tekrar attım yine yanıt yok. Bende ayrılığa getirdim olayı. Tartışırken o facebooktan paylaştığım şiirle ondan ayrıldığımı ima etmişim öyle dedi. Tartışmaya başlayınca da sonu gelmedi koptuk.Biraz saçmasapan ve boşu boşuna oldu yani.

Canım bence sen oluruna bırak.. sen aradıkça döneceği varsa da dönmicek ama rahat bırakırsan o da seviyosa yeniden başlarsınız.. bu sefer olup olmadık şeylere ayrılık lafı etme ama tabi..

Benimde 2 aylık bi sevgilim vardı .gayat güzeldi herşey ilk başlarda o peşimden koşmuştu.sonra ben aşık oldum.2 ayın sonunda birden sudan sebeplerle ayrılmak istedi.ben kabul emedim halledebiliriz dedim o ise kesin ve netti.ogece çok ağladım faceden felan sildim o gün kız kardeşim aramış onu.Ertesi gün beni aradı yanıma geldi affet felan dedi.Ben de inandım sonra yine benle konuşmamaya başladı soğuk davranıyodu sürekli whatsapta ama bana yazmıyodu 1 hafta sonunda ben dayanamadım ayrılmak istediğimi söyledim.bişeyler yapmasını bekledim ama o hemen kabullendi sonrasında beni kardeşimi heryerden engellemiş 3 hafta oldu hala tık yok en son bi arkdaştan aktım whatsapta farklı durumlar yazıyo seven sevdiğine sevdiğini söylesin felan tarih felan yazmış varlığına bin şükür yazmış bana yazmadığı ortada aradım dayanamyıp hayatımda kimse yok başka bi durum var dedi ama seni ilgilendirmez rahatsız etme dedi beni artık bende en son vicdanın rahat olmasın yazdım bugun cevap vermedi dahada yzmam artık ama geri döner mi bilmiyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…