Ortada bir sorun var aslında. Baştan konu konuşulmasına rağmen sürekli ayrılalım diyen kız arkadaş sorun.Tatlım 2 aylık bi ilişki ve ortada sorun yokken giden bi adam var niye peşinden koşuyosun ki
Ee tamam kız ayrılmak istemiş adam da ayrılmış niye bu çaba ( çok mu kötüyüm ya)Ortada bir sorun var aslında. Baştan konu konuşulmasına rağmen sürekli ayrılalım diyen kız arkadaş sorun.
Ee tamam kız ayrılmak istemiş adam da ayrılmış niye bu çaba ( çok mu kötüyüm ya)
Ee tamam kız ayrılmak istemiş adam da ayrılmış niye bu çaba ( çok mu kötüyüm ya)
Aslında dönmek için çok çabaladım.Ters tepti.Baya tersledi beni. Belki kendi haline bırakmak daha mı iyi olur diyorum. Şöyle bir şansım var illaki aynı ortamda bulunuyoruz zaman zaman hatta oturup arkadaşlarla muhabbet ediyoruz. Yani bir şekilde hayatından çıkıp gitmiş olmayacağım.Tatlım madem hata yok ne diye ayrılalım diyorsun bide uyarmış sevgilindeme diye. Uzun bi özür msji at yanlış yaptım falan de döneceği varsa döner zaten
Biraz kendi haline bırak ozaman canım hayırlısı olsun senin içinAslında dönmek için çok çabaladım.Ters tepti.Baya tersledi beni. Belki kendi haline bırakmak daha mı iyi olur diyorum. Şöyle bir şansım var illaki aynı ortamda bulunuyoruz zaman zaman hatta oturup arkadaşlarla muhabbet ediyoruz. Yani bir şekilde hayatından çıkıp gitmiş olmayacağım.
Teşekkür ederimBiraz kendi haline bırak ozaman canım hayırlısı olsun senin için
Kıracak birşey söylediysem kusura bakma canımTeşekkür ederim
Yok canım söylemedin tabiki.buraya zaten duymak istediklerimi değil gerçek düşüncelerinizi öğrenmek için yazdımKıracak birşey söylediysem kusura bakma canım
Haklısın. Aslında beni çok kıracak birşey yaptı.Anlatabileceğim birşey değil.Ogün moral bozukluğuyla facebooktan ayrılıkla ilgili birşey paylaştım. Ama ona mesaj vermekle alakalı değil hoşuma giden şiirleri hep paylaşırım Ogün moral bozukluğuyla öyle birşey paylaşmıştım ayrılma niyetim yoktu. Üzerinden iki hafta geçtikten sonra mesaj attım cevap vermedi. Ertesi gün tekrar attım yine yanıt yok. Bende ayrılığa getirdim olayı. Tartışırken o facebooktan paylaştığım şiirle ondan ayrıldığımı ima etmişim öyle dedi. Tartışmaya başlayınca da sonu gelmedi koptuk.Biraz saçmasapan ve boşu boşuna oldu yani.Iliskide hakli, haksiz en ufak birseyde hemen ayrilalim diye birine ben sahsen artik güvenmezdim. En ufak birseyde yine ayrilalim, gidelim diyecek diye düsünürdüm üstelik. Simdi muhtemelen kirgin biraz kendi haline birakin sonrasinda ise oturup bu konu hakinda konusun bence.
Ya bir dönse bir daha ayrılık mı tövbe:)Canım bence sen oluruna bırak.. sen aradıkça döneceği varsa da dönmicek ama rahat bırakırsan o da seviyosa yeniden başlarsınız.. bu sefer olup olmadık şeylere ayrılık lafı etme ama tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?