merhaba canım,
bence kullanmalısın bir sıkıntı olmayacak ve hatta sonrasında daha sağlıklı yumurtaların olacak.kendi hikayemi anlatayım.
ben 6 yıldır evliyim en başında istememiştik. son 2-2,5 yıldır bebeğimiz olması için uğraşıyoruz. en başında bu tedavide böyle risklerin olacağını doktorum belirtmişti kullandığın ilaçlar kiste döner demişti ama artık bekleyemeyeceğimize karar verdik. klomen adlı ilaçla ilk denememizi yaptık yani yumurtaların çoğalması ve büyümesi için olmadı ve olmayınca büyüyen yumurtalarım kiste dönüştü hiç böyle sorunlarım olmamıştı ve bu arada 33 yaşındayım.geçmesi için doğum kontrol hapı verildi.hayatımda ilk kez korkarak aldım hatta doktorla baya bir konuştuk mecburen kullandım ve sonunda kontrole gittiğimde hiçbirşey kalmamıştı.biz 3 kez denedik klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kalmayı yani yumurta takibi ile birktelik günü tarih olarak veriliyordu her olmadığında doğum kontrol hapı ile kurtuldum. bu arada sperm sayısının az ve hareketliliğinin düşük olduğunu gördük ardından bu denemeler olmayınca 1 aşılama yapıldı.sonra hastane değiştirdim ve nihayet 1 tüp bebek denemem var şu an gittiğim merkez tamamen tüp bebek hakkında hizmet veren bir yer sonuç bekliyoruz. sadece tüp bebek merkezi dışındaki yapılan işlemler aynı hastanedeydi artık bunu tam anlamı ile takip eden ve gerçekten ilgilenen bir yer bu yüzden olmayacak olsada kendimi üzmiycem. ben elimden geleni yaptım.gerisi kısmet.. sende korkma sorun olmayacak...