Düşüncelerinizi almak isterim

Evlenmeden önce çalışıyor muydunuz?

1 yıl bile olmamış nafaka konusunda çok ümitlenmeyin. Duruma göre tazminat kazanabilirsiniz.

Güne gelirsek bu saatten sonra beklemyin adli tatil sonrasına kalır o iş.

Merhabalar arkadaşlar,
Eşimin psikolojik şiddeti, bağırmaları, hor görmeleri, iftiralarına karşı 10 aylık bir gelin olarak evi terketmek zorunda kaldım. Davamı 02 Martta açtık. Hala duruşma tarihi belirlenmedi ve 7 aydır ayrıyız. Kartal adliyesinde açıldı mahkemem. Ekonomik ve sosyal araştırmalar da yapılamadı hala. Polisler eve gitmişler kapıyı çalmışlar açan olmayınca gitmişler ve bu yüzden sosyal ekonomik araştırma yapılamadı diyorlar. Sizlere sorum muhtmeelen adli tatil süreci de girer araya ama , dava için ilk duruşma ne zamana verilir? Çok yorucu ve yıpratıcı bir süreç benim için...
Bu kadar geç kalmazı şehirden dolayı olabilir. Ben 20 Mart’ta dava açmıştım mahkemeyi 25 Mayısa vermişlerdi. 4 Temmuz’da da kararım kesinleşmişti. Beni polis telefonla aramıştı şehir dışındaydım. O şekilde sorular sormuştu.

Siz evi niye terk ettiniz ki siz evde oturup eşinizi evden uzaklastirip, sürece oyle devam etseydiniz keşke...Sed raporunun gerçekçi ve tarafsız olması dava sonucunda çok etkili. Yoksulluk ya da iştirak nafakası bağlanması acısından fakat tek kıstas kollugun eve bakması değil diye biliyorum,esin çalıştığı yer,maaşı,üstüne araç var mı vs hepsi bir bütün,muhtemelen 2.kez giderler ikametgah adresine tam süreçe vakıf degilim.Oyle ya da böyle atlatılacak kafaniza takmayın.
bu devirde hangi erkek evden gidip kadına o evi bırakır ki hepsi rezil insanlar binde bir çıkıyo ayrılırken bile kadına değer veren. Evi ona bırakmayı geçtim canına kastediyolar.

Merhabalar arkadaşlar,
Eşimin psikolojik şiddeti, bağırmaları, hor görmeleri, iftiralarına karşı 10 aylık bir gelin olarak evi terketmek zorunda kaldım. Davamı 02 Martta açtık. Hala duruşma tarihi belirlenmedi ve 7 aydır ayrıyız. Kartal adliyesinde açıldı mahkemem. Ekonomik ve sosyal araştırmalar da yapılamadı hala. Polisler eve gitmişler kapıyı çalmışlar açan olmayınca gitmişler ve bu yüzden sosyal ekonomik araştırma yapılamadı diyorlar. Sizlere sorum muhtmeelen adli tatil süreci de girer araya ama , dava için ilk duruşma ne zamana verilir? Çok yorucu ve yıpratıcı bir süreç benim için...
Evin anahtarı sizde yok mu? Birde böyle durumlarda polisler bi kere gidip bırakıyorlar mı ya ikinci kez gelmeleri gerekir ve en sonunda gerekirse polis kendi isteğiyle girer diye biliyorum bu mahkeme olaylarında. Allah yardımcınız olsun erken kurtulmuşsunuz çocuk olmaması çok iyi olmuş.

Back
X