Düşüncelerinizi merak diyorum ??

Perryy

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2012
19
1
16
Konya
Merhaba arkadaşlar :)
benim yaklaşık 1,5 senelik bir ilişkim var. ama pek iyi gitiği söylenemez. sevgilim son zamanlarda çok değişti. soğuk davranıyo sanki. geç cevaplar, kısa mesajlar. sürekli tartışıyoruz. ama bu tartışmalardan ben etkileniyorum o hiç etkilenmiyo. sürekli üzülüyorum.çok ilgisiz bana karşı. ama onu seviyorum o da beni sevdiğini söylüyo. tatil dolayısıyla 2 ay falan görüşemycez. daha da kötü olmasını istemiyorum. ilgisini çekmek istiyorum tekrar. önerileriniz? :(

Akışına bırak rahat ol :) Üzerine düştükçe daha kötü olucak , malesef erkekler ilgi alakadan bi haber :) Bence sana davrandgı gibi davran , o zaman hatasını anlıcaktır

Akışına bırak rahat ol :) Üzerine düştükçe daha kötü olucak , malesef erkekler ilgi alakadan bi haber :) Bence sana davrandgı gibi davran , o zaman hatasını anlıcaktır

öyle yapınca daha kötü oluyo sanki ikimiz de boşveriyoruz. birinin alttan alması gerekiyo. ama o yapmıyo. çok nadir.

bu tartışmalardan ben etkileniyorum o hiç etkilenmiyo. sürekli üzülüyorum.çok ilgisiz bana karşı.

öyle yapınca daha kötü oluyo sanki ikimiz de boşveriyoruz. birinin alttan alması gerekiyo. ama o yapmıyo. çok nadir.

Arkadaş yerinde bi tavsiye vermiş aslında...

Birinin alttan alması gerkiyorsa o kişi neden siz olasınız?

Size karşı ilgisiz ve tartışmalardan etkilenmiyorsa alttan almanızla da ilgilenmeyecektir aksine her şeyi sizden bekleyecek ilişkiden elini ayağını çekecektir ki hali hazırda öyleymiş zaten... Sonra bir bakmışsınız ki bu uzaklaşma evresi ayrılığa götürmüş sizi...

Hayatta ne özel ilişkimizde ne sosyal ilişkilerimizde kendi gördüğümüzden fazla değer vermemeliyiz karşı tarafa, o kaç adım geliyorsa o kadar gitmeliyiz aksi takdirde "sermayeden yemiş oluruz"... Sizin korkunuz araya girecek tatilin daha büyük soğukluk getireceği ama bu endişeyi yalnız başınıza taşırsanız ayrılık kaçınılmaz olur zaten...

Back
X