Düşüncelerinizi merak ediyorum

zacquish

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
164
42
118
Merhaba kızlar sizlerle paylaşmak istedim durumumu . Daha önce ciddi anlamda 2 kişiyle çıktım birini ilk babama söyledim hatta diğeride çok kişiliksiz biri çıktı ben bu ikisindende sıkıldım çok ve ayrıldım.Sonra biriyle konuşmaya başladım bu çocuğu küçüklükten beri tanıyorum hala gelip gideriz babalarımız annelerimiz arkadaş neyse biz bununla çıkmaya başladık.Ve bu çocuktan sıkılmaktan çok korkuyorum çok iyi biri babam da çok seviyor hem tanıyorumda hatta uzun sürsün evliliğe bile gitsin istiyorum .Ve 20 yaşında askeri erteleyecek mi bilmiyorum ama ben onu askerde bekleyecek kadar sevip sevmediğimi bilmiyorum nasıl anlarım bunu bilmiyrum.Bide size şunu sormak istiyorum ben buluşmalarda çok gergin oluyorum şu hesap ödeme mevzularında falan daha 1 kere buluştuk hep ona ödetmek istemiyorum söyleyemiyorumda ama bana yardımcı olun ne yapayım ya :1: ama seviyorumda galiba :17:

Merhaba kızlar sizlerle paylaşmak istedim durumumu . Daha önce ciddi anlamda 2 kişiyle çıktım birini ilk babama söyledim hatta diğeride çok kişiliksiz biri çıktı ben bu ikisindende sıkıldım çok ve ayrıldım.Sonra biriyle konuşmaya başladım bu çocuğu küçüklükten beri tanıyorum hala gelip gideriz babalarımız annelerimiz arkadaş neyse biz bununla çıkmaya başladık.Ve bu çocuktan sıkılmaktan çok korkuyorum çok iyi biri babam da çok seviyor hem tanıyorumda hatta uzun sürsün evliliğe bile gitsin istiyorum .Ve 20 yaşında askeri erteleyecek mi bilmiyorum ama ben onu askerde bekleyecek kadar sevip sevmediğimi bilmiyorum nasıl anlarım bunu bilmiyrum.Bide size şunu sormak istiyorum ben buluşmalarda çok gergin oluyorum şu hesap ödeme mevzularında falan daha 1 kere buluştuk hep ona ödetmek istemiyorum söyleyemiyorumda ama bana yardımcı olun ne yapayım ya :1: ama seviyorumda galiba :17:

merhaba :) İlişki başlayınca ailelerin herşeyi ilk günden bilmesi biraz kötü oluyor açıkçası bu yüzden sıkılmış olabilirsin, çok hareketli gezmeyi tozmayı seven biriysen karşındaki de durağansa ondan dolayıda sıkılmış olabilirsin. Asker beklemek bence çok büyük bir sorumluluk çok uzun süre sakin soğukkanlı sorumlu birisi olmalısın , her şartta destek vermen gerekir . zamani gelince kötü şeyler bile duyarsın ama hepsinin geçeceğinin farkında olmalısın. Gergin olmanın sebebini bilmelisin bence önce , utangaçlıktan çekingenlikten mi , yoksa karşındakinin sert tavrından mı yada başka bir sebep mi :))

Sevgi zamanla olusur. Daha bi kere gorusmussunuz.. Dur bakalim anlasabilecek misiniz? evliligi falan dusunmek icin daha erken, yaslariniz da genc

Askere gidecek diyorsun, insan sevmediği birini beklemeye sabrı yetmez. Onu sevip sevmediğini anlamak senin elinde ve düşününce sevdiğinden emin olsaydın gelip buraya sevip sevmediğimi bilmiyorum demezdin diye yorumluyorum kendi açımdan düşününce öyle gözüküyor. Hesap konusunda niye bu kadar takıntılı olduğunu da anlamadım açıkçası canım, sen ödemek istiyorsan bu seferlik benden olsun de öde yani bunda ne var ki? Sevdiğinden kesin emin olmadığın birini ümitlendirip yollama askere benden bi tavsiye..

Yorumlar için teşekkürler ama tavrınız niye öyle olmuş ben evlenme sevdalısı biride değilim öyle söyledim ama :50::14: yinede çok teşekkür ederim benimle paylaştığınız için fikirlerinizi tabi 1 paragrafa sığdıramadığım şeylerde var :101:

daha askere bile gitmemiş diyosun yaşı ufak değilmi sence ciddi bir ilişki için.onu bekleyebilmen için uzun bir birlikteliğiniz olması lazım,ki zaten böyle bir soru işaretin var o da zor bence

Back
X