Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kişiden kişiye değişir bu durumlar şahsen ben çok inatçı bir insanımdır hele de 2 gün gibi bir süre de geçtiyse ben kola kolay aramam o inatla karşı taraftan beklerim.ama meraktan da ölürüm tabi neyse sen o kadar merak ediyorsan en azından bir msj at küsmüyüz diye cevap bekle vermezse ondan sonra hiçbirşey yapma ama verirse de oratlığı düzeltmeye bak bence..
Herkesin ilişkisi ve karakteri farklı, mesela ben çok inatçıyımdır hayatta arayıp sormam öyle bir durumda o "arama" tuşuna ilk basan o olur. Zaten bazen "Niye bu kadar inatçısın?" diye isyan bastığı da olur.
Eğer bir mesele varsa ve sen haklıysan arama derim ama sizin ilişkinin durumunu, senin karakterini bilemiyorum tam olarak bir şey söylemek adına... :26:
canım ben dayanamayıp arıyordum hep..sonra anladım ki coook büyük yanlış yapmışım.onun ego tavan yapıyo tabi..nasıl olsa arayacak diyor.bu kız beni bırakamaz diyor.sakın arama..bırak o seni arasın sen hatalıysan ara ama o hatalıysa sakın ha diyim arama..sorun ne buarada ne için kavga ettinzi