düsüncesiz insanlar...

SenEsittirBen

Limon cicekleri
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
481
5
96
- Yurtdışı
Merhaba arkadaslar,

sizlere icimi dökmek istiyorum. Ben böbrek hastasiyim ve suan tedavi görüyorum. Cok agir ilaclar kullaniyorum ve bir sürü yan etkileri var. Vücutum su topluyor, yüzüm ilaclardan dolayi tepsi gibi sisti, heryerim sivilce, sekerim cikti vs. Doktor tedavi bitince gecer hepsi deyince tam icim rahatladi derken ben bizim toplumumuzu unutmusum. Allahim tedaviye basladigimdan beri canimi sIkiyorlar. Iyice psikolojimi bozuyorlar. Ayyyyyyyy bu ne hal yahu, sen ne kilo almissin böyle? Ayyyy kiz yoksa hamilemisin? Kocan iyi bakiyor herhalde iyi sismissin. Bu ne hal, sokakta görsem tanimazdim vs.

Sonra hepsine tek tek rahatsizligimi anlatiyorum. Gecmis olsun diyeceklerine hala daha, ayyy valla cok fena görünüyorsun gibi yorum yapan var yaaa. Insanmi yani simdi bunlar? Ya size ne be? Size ne oluyor? Hayret bisey.
Kusura bakmayin ama acayip sinirliyim su son haftalarda. Nekadar anlayassiz insanlar var. Ya ben zaten kendi halime üzülüyorum sonum ne olcak diye, birde bunlar böyle üstüme gelmiyormu iyice bunaltiyorlar beni. Kapinin önüne cikasim yok yemin ediyorum. Psikolojimi bozdular iyice.

öncelikle geçmiş olsun canım kimsenin dediğine aldırma kendi moralini yüksek tutki hastalıgın bir an önce geçsin herşeyin başı moral seni çok iyi anlıyorum eşimde yaşadı aynı şeyleri ama kimsenin dediğine aldırış bile etmedik kendinle barışık ol geçecek bu zor zamanlar

geçmiş olsun diyeceklerine öyle diyenler insan değiil o zaman.
sen takma başkalarının saçmalıklarını. ekran başında küfrettim

allahtan acil şifalar diliyorum sana.

bak rahatsızlığın varmış canını sıkıp iyice kötü olma.
2 kez ameliyat oldum ve sağlık sorunlarım oldu inan seni çok iyi anlıyorum ama insanları takmamak zorundasın. çünkü canını sıkıp takarsan düzelmen gecikebilir. çok üzüldüm ama insanlara derdini anlatma boşver. evet yedim şiştim de. elinde olmayan şeyler için seni eleştirenleri umursama..
insanların yanlış yaptığı en büyük şeylerden birisi. hayatında önemsemediğin insanların sözlerini,davranışlarını takmak :34:
incinmen için sebep yok çünkü onlar önemsiz, tamam ?
sıkma canını ve iyi olmaya bak.

Kişide ilk dikkat çeken detay fiziksel özellikleridir.
Seni uzun zamandır görmeyen bir kişi de bunun üzerine yorum yapar
Kim nerden bilecek hasta olup kilo aldığını sen anlatmadiktan sonra
Ama hani anlatmana rağmen söylüyor üzüyorsa seni
İşte o zaman gercekten düşüncesizler...
Sana da geçmiş olsun. ..Allah şifani versin

Her denilene kulak asmamak gerek tabii ki ama ister istemez bir yerden sonra sinirlenmeye başlıyorsunuz. Biliyorum.
Biraz alakasız olacak ama benim saçlarım çok uzundur. Okulda sürekli kes diyip dururdu kızlar. Hergün ama... Hepsine aynı lafları anlatmaktan sıkılmıştım. Artık sordukları zaman gülüp geçiyordum. Kısa kısa cevaplar veriyordum. Durum aynı değil fakat birilerine hep aynı lafları söylemek, anlatmak gerçekten çok sinir bozucu.
Yapacağınız tek şey ya umursamamak yada içinizden nasıl geliyorsa öyle cevap vermek. Gerekirse tersleyin.

geçmiş olsun canım ya...

böyle insanları alıcan duvardan duvara....:24:

ben böylelerine insan bile diyemiyorum ki....

farzet ki sebep hastalığın değil de,kendiliğinden kg almışsın

çok fena görünuyosun demek nasıl bir öküzlüktür yaaaa

Son düzenleme:
öncelikle çok geçmiş olsun cnm Allah şifalar versin
insanlar malesef çok düşüncesiz ve acımasız oluyorlar,bazılarıda inadına yapıyorlar sırf canını acıtmak için...
Aynı şey benimde başıma gelmişti,hayatım boyunca hiç kilo almayan ben haşimato hastalığına yakalandığımda birden bire kilo almıştım,zaten insan bunalıma giriyor birde bu insanlar aaa ne kadar çok kilo almışsın tanıyamadım vb. şeyler söyleyip iyice depresyona sokmuşlardı beni aylardır bu yüzden evden dışarı çıkmadım,tedavi görüyorum çok şükür yavaş yavaş düzelmeye kilo vermeye başladım...

Doktorum nezamandir tedaviye baslamami söylüyordu, hep erteledim okulda ögretmenlik yapiyorum diye. Ögrenciler dalga gecer, cocuktur pat diye cok degistin hocam falan der diye tatile denk getirmeye calistim. Okullar kapanmadan bir kac hafta önce basladik artik tedaviye. Inanirmisiniz ögrencilerim hic bir sey demedi. Hatta ilk okul ögrencilerim, ögretmenim bugün yine cok güzelsiniz gibi iltifatlar ediyordu. Hic birine söylemedim halbuki tedavi gördügümü, ama birseyler oldugunu anlamis olacaklarki beni sözde teselli ediyorlardi herhalde. Bazi koca koca insanlar o kücücük cocuklar kadar olamiyor ya, ona üzülüyorum. Bazilari bariz ellerine koz gecmiscesine yerden yere vurmaya calisiyor görüntümle. Moralimi bozmayayim diyorum, esim ve ailem habire moral vermeye calisiyor ama yalniz kalinca sürekli aynanin karsisindayim. Saclarimi öyle topluyorum olmuyor, salik birakiyorum olmuyor, saklayamiyorum bir türlü yüzümdeki sisligi. Yakinda tatile gidecegiz esimle Türkiyeye, valla düsündükce afakanlar basiyor. Keske bu yil hic kalkismasaydik diyorum, simdi isin yoksa 100 kisiye ayni derdi anlat dur. Offffffff.

Doktorum nezamandir tedaviye baslamami söylüyordu, hep erteledim okulda ögretmenlik yapiyorum diye. Ögrenciler dalga gecer, cocuktur pat diye cok degistin hocam falan der diye tatile denk getirmeye calistim. Okullar kapanmadan bir kac hafta önce basladik artik tedaviye. Inanirmisiniz ögrencilerim hic bir sey demedi. Hatta ilk okul ögrencilerim, ögretmenim bugün yine cok güzelsiniz gibi iltifatlar ediyordu. Hic birine söylemedim halbuki tedavi gördügümü, ama birseyler oldugunu anlamis olacaklarki beni sözde teselli ediyorlardi herhalde. Bazi koca koca insanlar o kücücük cocuklar kadar olamiyor ya, ona üzülüyorum. Bazilari bariz ellerine koz gecmiscesine yerden yere vurmaya calisiyor görüntümle. Moralimi bozmayayim diyorum, esim ve ailem habire moral vermeye calisiyor ama yalniz kalinca sürekli aynanin karsisindayim. Saclarimi öyle topluyorum olmuyor, salik birakiyorum olmuyor, saklayamiyorum bir türlü yüzümdeki sisligi. Yakinda tatile gidecegiz esimle Türkiyeye, valla düsündükce afakanlar basiyor. Keske bu yil hic kalkismasaydik diyorum, simdi isin yoksa 100 kisiye ayni derdi anlat dur. Offffffff.

öncelikle geçmiş olsun canım allah şifalar versin tez vakit iyileşirsin inşallah insanlara gelince takma kafana evet çocuklar kadar olamazlar çünkü insanlar çok gaddar, acımasız, fesat olmuşlar öğrencilerin masum bence onları düşün yanında sana destek olan aileni düşün ve onları üzmemek adına hiçbirşeyi takma kafana ama ilk önce kendi sağlığını düşün diğer insanların söylediklerini unut gitsin kafana takarak onların istedikleri şeyleri yapma rabbim çok büyük elbet onlarda ders alacakları şeyler yaşarlar çünkü rabbim kimsenin yaptığını yanına bırakmaz.

Öncelikle geçmiş olsun. Allahım şifalar versin. İnsanlar malesef düşüncesiz kırıcı olabiliyorlar karşısındakini düşünmüyorlar. Duygularını önemsemiyorlar. Üzme canını boş boğazlılar için hiç birine değmez ...

Kendileri kusursuz muymuş ?

Siz niye dert ediyorsunuz ki..

Biri benim yüzüme karşı öyle söyleyecek ayağından başlar kaşına kadar tüm yerlerini eleştiririm.

Önce geçmiş olsun demeyi öğrensinler hadsizler.

Çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şâfii ismi ile yardım etsin.İnsanlara takılmayın lütfen siz kendi sağlığınızla ilgilenin.Birde dış etkenlere üzülüp tedavinizi güçleştirmeyin.Allah yardımcınız olsun.

cok cok gecmis olsun öncelikle
bol sifalar diliyorum
etraf böyle insanlarla dolu
bunlarla karsilasmamaya calis
ve görüsme bence
sadece moral bozarlar
positiv olumlu insanlar olsun cevrende
daha cabuk iyilesirsin
gecmis olsun tekrar

Kendileri kusursuz muymuş ?

Siz niye dert ediyorsunuz ki..

Biri benim yüzüme karşı öyle söyleyecek ayağından başlar kaşına kadar tüm yerlerini eleştiririm.

Önce geçmiş olsun demeyi öğrensinler hadsizler.

cok hossun yaa
ayagindan baslarsin kasina kadar
ayni benim gibi
zayif yerinden vuruveririm

Allah sıfa versın canım ınsallah..butun hastalıgı olanlara..amın....

konumuza gelırsek senın rahatsızlıgını bılmeden goren bırısı kg almıssın vs dıyorsa buna bırsey dıyemeyız canım..ama rahatsızlıgını bıldıgı halde hala konusuyorsa gercekten boyle ınsanlardan bende hııııııc hoslanmıyorum..ınsan moral vermeye calısır..bıde hastalıgın yetmezmıs gıbı ıyıce psıkolojısını bozmaya calısıyorlar ınsanın.:S

var yanı gercekten boyle dsuncesızler..sen aldırıs etme artık canım ne yapacan..saglıgına kavusman dılegıyle...

Merhaba arkadaslar,

sizlere icimi dökmek istiyorum. Ben böbrek hastasiyim ve suan tedavi görüyorum. Cok agir ilaclar kullaniyorum ve bir sürü yan etkileri var. Vücutum su topluyor, yüzüm ilaclardan dolayi tepsi gibi sisti, heryerim sivilce, sekerim cikti vs. Doktor tedavi bitince gecer hepsi deyince tam icim rahatladi derken ben bizim toplumumuzu unutmusum. Allahim tedaviye basladigimdan beri canimi sIkiyorlar. Iyice psikolojimi bozuyorlar. Ayyyyyyyy bu ne hal yahu, sen ne kilo almissin böyle? Ayyyy kiz yoksa hamilemisin? Kocan iyi bakiyor herhalde iyi sismissin. Bu ne hal, sokakta görsem tanimazdim vs.

Sonra hepsine tek tek rahatsizligimi anlatiyorum. Gecmis olsun diyeceklerine hala daha, ayyy valla cok fena görünüyorsun gibi yorum yapan var yaaa. Insanmi yani simdi bunlar? Ya size ne be? Size ne oluyor? Hayret bisey.
Kusura bakmayin ama acayip sinirliyim su son haftalarda. Nekadar anlayassiz insanlar var. Ya ben zaten kendi halime üzülüyorum sonum ne olcak diye, birde bunlar böyle üstüme gelmiyormu iyice bunaltiyorlar beni. Kapinin önüne cikasim yok yemin ediyorum. Psikolojimi bozdular iyice.

Böyle insanların karşısina geçip keşke hiç olmasaydın diyesim geliyor..

üzülme arkadaşım hakikati sen biliyorsun gerisini boş ver,onun bunun lafına göre yaşıyacak olsak şimdiye yok olup giderdik,şu an sağlığın herşeyden önemli lütfen sağlığınıza konsantre olun eminim sizi düşünen insanlar var herşeyden önce kendinizi düşünün,ne kendinizi boşyere üzün nede sevdiklerinizi ALLAH tez zamanda şifa versin geçmiş olsun...

Allah sıfa versın canım ınsallah..butun hastalıgı olanlara..amın....

konumuza gelırsek senın rahatsızlıgını bılmeden goren bırısı kg almıssın vs dıyorsa buna bırsey dıyemeyız canım..ama rahatsızlıgını bıldıgı halde hala konusuyorsa gercekten boyle ınsanlardan bende hııııııc hoslanmıyorum..ınsan moral vermeye calısır..bıde hastalıgın yetmezmıs gıbı ıyıce psıkolojısını bozmaya calısıyorlar ınsanın.:S

var yanı gercekten boyle dsuncesızler..sen aldırıs etme artık canım ne yapacan..saglıgına kavusman dılegıyle...

Ne demek istedigini anliyorum canim ama normal sartlarda´da öyle insanlara kilo almissin diyen insanlara gicik oluyorum. Onlara ne yahu? Almissa almis. Belki kendisi bu durumdan rahatsiz zaten, ne diye yüzüne vururlar hic anlamam. Hayatta yapmayacagim birseydir bu. Beni ne ilgilendirir baskasinin boyu posu kilosu, sivilcesi. Psikolojik siddetten baska bisey degil. Bazi insanlar can yakmaktan, moral bozmaktan acayip zevk aliyor, hobbi edinmisler sanki kendilerine.

Cevaplariniz icin cok tesekkür ederim bu arada. Bende baslarda güzel güzel anlatmaya calistim, hatta artik okadar rahatsiz oldumki sosyal paylasim sitesinde bile yazdim herkes topluca okusun beni rahat biraksinlar diye. Artik sinir yapiyor, istemesemde bir anda cok fena tersleyiveriyorum. Ben okadarda rahatsiz olmamistim halbuki ilk basta görüntümden, tamam yüzüm sis falan ama insanlarin bu tavri sayesinde iyice cirkin hissetmeye basladim kendimi. Baslarda böyle hissetmiyordum.

Back
X