• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşüncesizlik değil mi bu

sosislimilfoy

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2016
329
958
23
kızlar sevgilime 2 yıl önce nargile aldım , ikimiz de nargile içmeyi çok seviyoruz. Dedim beraber içeriz. Bi türlü içemedik. Nargileyi hazırlayamadık , internet baktık zor geldi tütünü güzel değil dedi kaldı öyle. Şimdi öğrendim ki arkadaşlarıyla bugün içmiş. Ben ona hediye derken karşılıklı içeriz diye düşünmüştüm ya şimdi benimle içmedi içmedi , ilk de onlarla içinde ben çok bozuldum. Tabi ki onlarla da içeçek ama keşke ilk benimle bi içseydi , düşüncesizlik mi sizce bu

Ay bi hediye almışsın o da kurallı murallı maşallah.

Becerememişsiniz arkadaşı biliyodur icmislerdir hazırlayıp, 2 yıllık hediyenin davasını mı güdeceksin sal gitsin.Nerden trip atacağını şaşırmışsın valla

Resmen bosanma sebebi.!
Ay pardon sevgiliydiniz ayrilin o zaman! Basimiza tas yagacak, bu erkekler ne ara baska erkeklerle nargile icmeye basladi! Ahh ah :\
Hanımefendi mesela nargile içmesi değil ki mesele arkadaşlarıyla içmesi de değil. Sadece beraber heves edip aldığımız bir şeyi benden önce başkasıyla yapması

Back
X