düşündükce sinir oluyorum

omaysaglam

kötü kalp kötü yorum kötü enerji insana geri döner
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
86
21
98
Kizlar ben 17 yaşındayim benden 1 yaş büyük bi kız var fazla ve guzel ve cok popüler bizim bununla aramız iyiydi sürekli beni arayip evine çağırırdi falan çokta şımarık ve egoist bi kız her neyse bu 2 hafta önce bana seni bitiririm sokağa çıkamazsin gibisinden seyler söyledi tartıştık falan ama ben fazla bisey demedim şimdi yine aramış seni ailene bile düşman ederim hic tahmin edeyemecegin şeyler yaparim belan olurum falan dedi bende araba da ailemin yanında olduğum için tamam diyip geçtim bişey desem onlar anlicak hayatinla oynarim falan diyo benim hakkımda bildiği hiç bisey yok ama cok güveniyo kendine bisey yapamaz biliyorum aklıma geldikçe sinir oluyorum

Yaşı gereği egosunu tatmin ediyo senin üstünde demek ki.
Valla hiç takılma he de geç :)

boyle tiplere sinir olurum.seni cok iyi anliyorum.ayni yastayiz o yüzden galiba.bence de takilma hatta meydan oku.korktugunu sanmasin.yaptigi cok cocukca.bitlikte zaman gecirmisiniz o senin hakkinda bisey bilse dahi bu gizli kalmali.eminim sen onun hakkinda biseyler biliyosundur.sen de ona böyle davransan hosuna gider miydi acaba.bi arkadasliginiz olmus,tartismissiniz bitmis.uzatmasina ne gerek var.

Kendisi kaldığımız yerde pek sevilmez popüler ama izmirde niz bi ilcesindeyiz ve ne bok olduğunu herkes biliyo aynen öyle yapmaya çalışıyorum ama sinir oluyorum yorumun için Sağol :)

Kendisi kaldığımız yerde pek sevilmez popüler ama izmirde niz bi ilcesindeyiz ve ne bok olduğunu herkes biliyo aynen öyle yapmaya çalışıyorum ama sinir oluyorum yorumun için Sağol :)

sakinles sinir olmana bile değmez emin ol :)

karşımdaki insanların böyle şeyler söylemesi hem sinirimi bozar hem de komiğime gider, yok şöyle yaparım yok böyle yaparım ha sen güçlüsün karşındaki insan sana karşılık veremez öyle mi?ha ha.siz de karşılık verin ama böyle işleri daha kötü yapacak veya iyice ortalığı karıştıracak şekilde değil, sessiz kalmayın yani, onunla baş edebileceğinizi bilsin.korkmadığınızı gösterirseniz belki o kadar üstünüze gelmez.

Tabi ki o bana bisey yapsa karşılık veririm ama hep bos tehtidler fazla egoist bence o yüzden küçük bi yerde yaşıyoruz tartışsak herkesin ağzına sakız olucaz zaten insanlar dedikodu ariyo takmamayi düşünüyorum ama bişey yaparsada karşılıksiz kalmaz yorumuzun için teşekkür ederim :)

Ailene anlat nolur nolmaz :)

Ohepsiyahgiyer

Onlari karıştırmak istemiyorum bu kız garip gecen sene de kavga etmiştik benimle kavga etmek için evime geldi evin karşısında ki parka gittik orda bana bagirirken babam geldi bağırdı çağırdı o zaman ben kavga etmeye gelmedim falan demişti babam sinirli bi daja böyle bisey olduğunu duyarsa olay büyür :) sürekli tartışmamizin sebebini merak edersiniz kesin şöyle ki eski sevgilisi benden hoşlana bi arkadasi var yanyana geldikçe benim dedikodumu yapiyolar sürekli benim yaptığım şeyleri takip edip dedikodumu yapiyolar ama ben uzak kalmak istiyorum

Hahaha cok sinir bozuucuu yaa piskopatmidir nedir. Kiz Istersen anlat yani sonra ne bilim iftira felan atarsa annen baban gilin haberi olsun kizin seni tehtit ettiginden.

Ohepsiyahgiyer

iyide bu tehditlerin sebebi ne? insan durup dururken birini tehdit eder mi?
sizin hakkınızda birşey bilmiyor ama böyle insanlardan korkmak lazım.iftira atar sana.iftira atmak yalan konuşmak böyleleri için çocuk oyuncağı gibi birşey.
bencede ailene anlat ve kızın seni tehdit ettiğini falan söyle.en azından haberleri olsun.

Aranizra ne gibi bir surtusme gecti de bu tarz konusmaya basladi seninle?
Havlayan kopek isirmaz sikinti etme muhatap olma sakin. Ailenle nasil dusman edecekmis merak da etmedim degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…