Düşündürüyor beni

ESELA1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
1.867
1.532
133
Merhaba ben olgun yaşta bir bayanım ,aynı mahallede oturduğum,liseye beraber gittiğim ,her konuda destek olduğum ve hala severek görüştüğüm yaklaşık 25 yıllık bir arkadaşım var,bir evlilik yaptı birde çocuğu var ve ailece görüşmekten çok hoşlanır bende hoşlanıyorum ama bir konu beni rahatsız ediyor ,ne zaman eşiminde olduğu zaman görüşsek eşime çok iltifat eder ve beni sürekli eleştirir,ayy kilo almışsın ay valla eşin gençleşmiş sen yaşlanmışsın vs gibi yakın arkadaş olduğumdan dolayı bir kaç kere laf çaktım ayy aşkolsun kalbimi kırıyorsun eşimin yanında deme bari gibi ve alakası yok genelde herkes tersini söyler ,aksine normal zaman dada demez hiç, bu tarz değişik tavırlar içinde anlam veremiyorum ,sizinde böyle yıllardır arkadaşlık yaptığınız insanların değişik huyları var mı ? Düşünceleriniz neler? Sevgiler...........

çok sinir bozucu bir davranış. iyi niyetle yapılmadığı belli ama anlam veremedim, acaba diğer arkadaşlarına da mı aynı tavırı sergiliyor eşlerinin yanında.

çok sinir bozucu bir davranış. Iyi niyetle yapılmadığı belli ama anlam veremedim, acaba diğer arkadaşlarına da mı aynı tavırı sergiliyor eşlerinin yanında.

evlendikten sonra yakın oturmuyoruz aramızda mesafe var bayağı ve çok sıkda ailecek görüşemiyoruz senede 1 _2 kere gibi ve o yüzden diğer ailecek görüştüğü insanları tanımıyorum davranışlarını bilmiyorum o yüzden ama yalnız görüşmemizde yapmıyor ,sevgiler

çocukluğumuzda aynı mahalledeydik şimdi uzak sayılır mesafemiz ,sevgiler.......

Eşin kendini yabancı hissetmesin diye yapıyordur bence. Kötü niyet arama. sonuçta o arkadaş grubuna sonradan dahil oldu ve iltifatı o alıcak. Eşimin arkadaşlarının bana iltifat edebilmesi, ya da benim arkadaşlarımın eşlerine tatlı sözler söylemem samimiyet gösterir. Art niyet aramayın :)

art niyet kesinlikle aramıyorum ama eşimin yanında sürekli beni küçültücü söz söylemeside hoşuma gitmiyor,arkadaş benim olunca daha çok iltifatlarıda ben almak istiyorum galiba:)sevgiler

Sende olup , onda olmayan artılar vardır muhakkak ! Onu rahatsız eden . Seni huzursuz ederek , kendini tatmin edecek . Uzak durula . Uyarsan da yapar , laf çaksan istediği olduğu için yani huzursuz olduğunu anladığı için işine gelir uzak durula ,

Bu arkadaşınız bayan mı? Hiç normal değil bence. Yalnız kalınca sorun, neden özellikle eşimin yanında bu tarz eleştirilerde bulunuyorsun diye; en azından rahatsız olduğunuzu bilsin.

Bu arkadaşınız bayan mı? Hiç normal değil bence. Yalnız kalınca sorun, neden özellikle eşimin yanında bu tarz eleştirilerde bulunuyorsun diye; en azından rahatsız olduğunuzu bilsin.

bayan arkadaşım evet ,yalnız kalınca öyle bir şey sorarsam yanlış anlar beni ,ben şakayla karışık söylediği zamanlarda hemen latife şeklinde söyledim ama anlamıyor galiba ,sevgiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…