kaafayı ycm yazmsm ya .....:umursamaz:bu konu ne kız bölee anam eski topiki unuttuun artıkk hane bgn gelcktınn
ayakları üşütmek iyi değil derlerr benim annem çok kızardı suyla oytnamasını çok severim ben de hele yazın köyde alırım hortumuu bahçeleri falan yıkarım pasooo çocuğun olmıycak derlerdii sende üşütme ayaklarınıı kadınlar ne çekerse ayaklarından çekermişş
kaafayı ycm yazmsm ya .....:umursamaz:
ohaoldumsmilebnm hiç olmck ozman:sinifsinif:
ayyy cnm benimm yaaa iyyicee moralin bozulmuş seninnn kız olmıycak olsa geçen sene neden kaldın hemen hamile o zaman demkki zamanı gelmemişş daha böle üzüntü yaptıkça daha kötü sizin için
COK KÖTÜYÜM PATİĞİM COK YİCEM KAFAYI BU TİTİZLK HELE BENİ MAHVETTİ KENDİMİ OLMUO DİE TEMZLĞE VERDİM KAPTRDM FENA....BU SU OLAYINA COK TAKTIM PATİŞİM:umursamaz:
cnm benim ya kendine acısana sen bırazzz sankii yaşın çok geçmişş gibi imkansızzz gibi konuşuyosun yapılacak herşey yapıldıda hiç bi şekilde sahip olabilme şansın yok tarzında konuşuyosunnnn kızımmm eşin gitsin askere hayırlısıyla gitsin gelsinnn sennde o vakitte eşini bekle başka şeylerle oyalannnnn kızım hiç bi probleminiz olmasa bileee sırf stressten kalamıyosun sennnn bırak temizliğide al başını çık gezinnn dolaş çarşıya pazara gittt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?