Düşünmediğim tek bi gün yok

cilemvar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2012
169
0
66
Kayseri
Merhabalar

Ben çok hüzünlü bişekilde başlıyorum bu konuşmaya çünkü işin içinden çıkamıyorum artık.3 yıl önce biriyle tanıştım ve deli gibi aşık oldum ona oda beni çok seviyordu ama kader diyelim ki hayat bizi birleştirmedi onun zorunlu devam etmesi gereken bi ilişkisi vardı biz olamazdık çok engel vardı önümüzde ayrılığı hasreti özlemi çoğu şeyi kabullendik gelgitler yaşadık bi süre konuşmasak tekrar konuşmaya başlardık geri karşı koyamamzlık sıkılmama bıkmama sesinde huzur. . kalbimin sevinci ömrümün huzuruydu. şimdi mi ! hala aynı aklımdan hiç çıkmıyo 1.30 yıldır hiç yanyana gelmedik yüzünü hep uzaktan gördüm sarılmadım öpemedim yeri geldi alışkanlık dedim ama alışkanlık olamazdı çünkü biz hiç birleşemedik doya doya bir gün bile yaşayamadım ben onunla. Artık olmamız imkansız ama aklımdan kalbimden hiç çıkmıyo müzik dinlesem aklımda film izlesem aklımda onunla biyerde konuşsak çocuk gibi içim içime sığmıyor lütfen bana akıl verin ne unutabiliyorum nede birlikte olabiliyorum gün geçtikçe içimde ki kor büyüyo görmek istiyorum oda istiyo ama bilerek buluşmuyoruz bidaha hiç kopamazsak diye ! olmuyosa vazgeç konuşma diyeceksiniz ama ben bunu belli biyere kadar yapabiliyorum sonrası gelmiyo ve ben onu çok seviyorum.

Zorunlu devam etmesi gereken ilişki... Adam çifter çifter götürüyo demiyorsunuzda... Size kızmıyorum aşk aptalca şeyler yaptırır ama böyle bahanelerle kendinizi kandırmayın. Gerçekten seven gerçekten adam olan ucunda ölüm olsa ayrılır sadece size gelir. Onu sevmeye devam etmek için size uydurduğu bahanelere körü körüne inanmayı seçmeyin.

Neden zorunlu devam etmesi gereken bir iliskisi varmış? Kan davası falan var da aşiretler arası evlilik mi yapilmak zorunda barışma amaçlı hayirdir :D

Bana bu adam seni seviyo gibi gelmedi. Bence sen öyle zannediyorsun. Seni sevse dünyayı yıkar yine senle olurdu. Yemisim zorunlu iliskisini. Sen de gözünü aç ve hayatina bak.

Yeni bir aşk üçgeni,2.kadın olmayı tercih etmişsiniz ne diyelim o adam orada o kadınla günün gün etsin zorunlu ilişki diye bir şey yoktur siz inanmaya devam edin.

Evli mi yani Ada'm? Bu da yeni moda oldu herhalde elin adamlarına aşık kadınlar başlık açıp teselli istiyor inanılır gibi değil.

Merhabalar

Ben çok hüzünlü bişekilde başlıyorum bu konuşmaya çünkü işin içinden çıkamıyorum artık.3 yıl önce biriyle tanıştım ve deli gibi aşık oldum ona oda beni çok seviyordu ama kader diyelim ki hayat bizi birleştirmedi onun zorunlu devam etmesi gereken bi ilişkisi vardı biz olamazdık çok engel vardı önümüzde ayrılığı hasreti özlemi çoğu şeyi kabullendik gelgitler yaşadık bi süre konuşmasak tekrar konuşmaya başlardık geri karşı koyamamzlık sıkılmama bıkmama sesinde huzur. . kalbimin sevinci ömrümün huzuruydu. şimdi mi ! hala aynı aklımdan hiç çıkmıyo 1.30 yıldır hiç yanyana gelmedik yüzünü hep uzaktan gördüm sarılmadım öpemedim yeri geldi alışkanlık dedim ama alışkanlık olamazdı çünkü biz hiç birleşemedik doya doya bir gün bile yaşayamadım ben onunla. Artık olmamız imkansız ama aklımdan kalbimden hiç çıkmıyo müzik dinlesem aklımda film izlesem aklımda onunla biyerde konuşsak çocuk gibi içim içime sığmıyor lütfen bana akıl verin ne unutabiliyorum nede birlikte olabiliyorum gün geçtikçe içimde ki kor büyüyo görmek istiyorum oda istiyo ama bilerek buluşmuyoruz bidaha hiç kopamazsak diye ! olmuyosa vazgeç konuşma diyeceksiniz ama ben bunu belli biyere kadar yapabiliyorum sonrası gelmiyo ve ben onu çok seviyorum.[/QU
evli mi bu adam?

seni sevse onu bırakır senle olurdu demek ki sevmemiş . seni sevmeyen bir adamın arkasından yıllarca yas tutmak saçma . bence toparlan birileriyle tanış falan belki aşkı bulursun zamanını boşa harcama . başka birine aşık olunca o adam aklına bile gelmeyecektir şu an boşluktasın .

Daha önce beş yıllık ilişkim var diye konu açmışsın o ne.
Ada'mı diğer ilişkiye prangayla mı bağlamışlar

"1.30 yıl" mı??? Saatlerle yılların harmanı falan mı o? :D
1,5 yılı böyle yazan birinden beklenen şeyleri yapmışsınız.

puf,
eski konu arşivine baktım da,
bir yerde nişanlıyım yazmışsın,
bir yerde 5 yıllık sevgilim neden nişanlanmıyoruz diye bana tripleniyor yazmışsın,
bu konu tamamen farklı,
ya fake sin,
ya da senin ilişki durumlarını tüm KK birleşsek çözemeyiz, o durumdasın.
her şekilde, bizimla değilsin demek istiyorum :işsiz:

sizlere beni yargılayın demedim gerçekten içinden çıkamadığım bir durum var yazık olup olmayacağını kimse bilemez.
İyi de bu işin içinden çıkabilmeniz için 2 yol var.
1. Unutacaksınız
2.Adam sizi tercih edecek (ki bu 3 senedir olmayan birşey)
O zaman sadece 1. seçeneğe kalıyorsunuz.

Daha önce beş yıllık ilişkim var diye konu açmışsın o ne.
Ada'mı diğer ilişkiye prangayla mı bağlamışlar
bitti o. zorunluluğu var kızla birlikte olmuşlar kızla sevmediği halde iğrenç bi hayat yaşıyo onun anlattığı değil ben başkasından öğreniyorum sadece o anlatsa emin olun kendimde suçu arardım siz gibi ben aptalım die

Back
X