Düşünmek Bile Artık Üzüyor

sima3535

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
555
97
323
Bebeğim olmasını cok istiyorum geçirdiğim düşükten sonra çok takıntı yaptım bukadar yapmasam keşke karnım agrıdıgında bile belirti gibi görmeye basladım Allah kimseye yasatmasın kafaya takmamaya calısıyorum evden cıkıp gezıyorum gezerken bile bebek kıyafetlerıne bakıyorum alışveriş yapıyorum kafa dagıtmak için olmuyor eşim bile gezmeye gittiğimizde aksam yıne takıcaaksın kafaya dıyor ne yapacagımı sasırdım dr. a gidecektım bu ay gıtmedım Allah tan ümit kesilmez diyip herseyim normal seyrinde regl duzenım aynı ovulasyon dönemını bıle farkedıyorum akıntıılarım oluyor ama Allah hayırlısı neyse onu versın dıyorum artık dr. a düzenli oldugu halde gıtmek gerekırmı onu bıle bılmıyorum aslında gıtmelıyım dıyıp gıtmeye cekınıyorum cunku cok yazan olmus doktora gttım işe yaramadı yada doktora gttım ilac yazdı ama ilacı kullanmadan hamıle kaldımdıyenler var bu yüzden Allah ne yasatıyorsa sabredıyorum dıyorum :( İnsallah hayırlısı olur herşeyin yazmak istedı cunku artık cok bunalıyorum .

Bebeğim olmasını cok istiyorum geçirdiğim düşükten sonra çok takıntı yaptım bukadar yapmasam keşke karnım agrıdıgında bile belirti gibi görmeye basladım Allah kimseye yasatmasın kafaya takmamaya calısıyorum evden cıkıp gezıyorum gezerken bile bebek kıyafetlerıne bakıyorum alışveriş yapıyorum kafa dagıtmak için olmuyor eşim bile gezmeye gittiğimizde aksam yıne takıcaaksın kafaya dıyor ne yapacagımı sasırdım dr. a gidecektım bu ay gıtmedım Allah tan ümit kesilmez diyip herseyim normal seyrinde regl duzenım aynı ovulasyon dönemını bıle farkedıyorum akıntıılarım oluyor ama Allah hayırlısı neyse onu versın dıyorum artık dr. a düzenli oldugu halde gıtmek gerekırmı onu bıle bılmıyorum aslında gıtmelıyım dıyıp gıtmeye cekınıyorum cunku cok yazan olmus doktora gttım işe yaramadı yada doktora gttım ilac yazdı ama ilacı kullanmadan hamıle kaldımdıyenler var bu yüzden Allah ne yasatıyorsa sabredıyorum dıyorum :KK43: İnsallah hayırlısı olur herşeyin yazmak istedı cunku artık cok bunalıyorum .
Nekdrdir evlisinz nkdrdr istysn cnm bu arada yaptn hc norml degl dsnmek ck etkiliyo inan bana

2 yıldır evlıyım 2haftadır dusunmuyordum birden aklıma gelıyor dusunmeden olması dahabır tatlı gelıyor bunu yasadım ama dusukle sonuclandı sımdı ıse bekleyısteyız

2 yıldır evlıyım 2haftadır dusunmuyordum birden aklıma gelıyor dusunmeden olması dahabır tatlı gelıyor bunu yasadım ama dusukle sonuclandı sımdı ıse bekleyısteyız

Stres dsnmek etkiliyor bzde evlendmz gnden itbren istemeye basladik ilk 3 ay dsnmektwn olmadi yatip kalkip dsnydm surekli her dkka snra kizdim bosuna adetm gecikiodu hevesleniodum geceleri kan vermek icin hastaneye gidiodum fln kizdim bu ay dsnmicm dedm testte yapmcm geçmeden snra o ay hc dsnmedm adrtm geçti 4 gn test yapdm negyf kan verdim negtf 10 .gn kanda cikti ve dsnmeden oldu rabbim insallah sansda nasip eder ennkisa zamanda insallah

Stres dsnmek etkiliyor bzde evlendmz gnden itbren istemeye basladik ilk 3 ay dsnmektwn olmadi yatip kalkip dsnydm surekli her dkka snra kizdim bosuna adetm gecikiodu hevesleniodum geceleri kan vermek icin hastaneye gidiodum fln kizdim bu ay dsnmicm dedm testte yapmcm geçmeden snra o ay hc dsnmedm adrtm geçti 4 gn test yapdm negyf kan verdim negtf 10 .gn kanda cikti ve dsnmeden oldu rabbim insallah sansda nasip eder ennkisa zamanda insallah
amin bende dusunmedım pek batıma 11 gun var kafamı dagıtmak ıcın cabalıyorum ıste buraya yazma nedenımse yazıyımdeıcımden cıksın su dusuncedıye içim boşalıyor en azından düşünmemi azaltıyor

amin bende dusunmedım pek batıma 11 gun var kafamı dagıtmak ıcın cabalıyorum ıste buraya yazma nedenımse yazıyımdeıcımden cıksın su dusuncedıye içim boşalıyor en azından düşünmemi azaltıyor
Bu aralar bile onemli dsnme artk bence

Back
X