Düşünmek istemiyorum artık

Melisa cayi, papatya cayi, klasik muzik, planli bir hafta, bos bir gun, spor, kuruyemis.

+Dusunmek istemedigin seyler icin her gun belli bir zaman ayir onlari bir deftere yaz ama sakin okuma. O ayirdigin zaman disinda dusunmemeye calis. Bir hafta sonra azalirsa bana soyle ben de yapayim. :KK48:

Son düzenleme:
Derdini tam olarak anlatmamissin ki tantaniscigim.

Yasadigin bir olaysa seni bu kadar uzup etkileyen geri donusu yok biliyorsun.
Yasaman gerekiyordu, yasadin ve alinmasi gereken dersleri aldin.
Olgunlastirdi yasadigin olay seni, buyuttu

Eger yasanmamis birseyden korkuyorsan da soyle dusun Allah kimseyi basa cikamayacagi bir seyle imtihan etmez
nedense beni yaşadığım şeyler olgunlaştıracağı yerde psikolojimi bozuyor, daha sonra benzer olaylarda paranoyakca davranıyorum :( tevrübe iyi bişey değil :(

Melisa cayi, papatya cayi, klasik muzik, planli bir hafta, bos bir gun, spor, kuruyemis.

+Dusunmek istemedigin seyler icin her gun belli bir zaman ayir onlari bir deftere yaz ama sakin okuma. O ayirdigin zaman disinda dusunmemeye calis. Bir hafta sonra azalirsa bana soyle ben de yapayim. :KK48:
Yazmayı bıraktım kötü etkiliyor beni leyla gibi geziyorum sonra. Rüyalar dışında daha sakinim suan, yoga videoları var onları uyguluyorum ise yarıyor.

Back
X