DUSUNMEKTEN ARTIK YORULDUM :/

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
123
Uluslarası Ilıskıler mezunuyum kpss atamam nerdeyse yok..
Kpss kursuna gitsem umutsuz vaka gıbı artık umudum kalmadı:(
Ingılızce kursuna gıtsem ınsanların kursun bana bırsey katmayacagını bosuna gıdecegımı soylemesı..
Nalet olasıca ozel sektorde calısıyorum ne yaptırdıkları bellı degıl :( Sevmedıgım ıcınde sureklı hata yapmam ve azar ısıtmem....
Acaba tekrar farklı bolum mu okusam dıyorum bu seferde calısmam gerekıyor aılemden destek almıyorum ayrıca yakında nısanlanacagım..
Etrafımda kı ınsanlara sureklı danısıyorum hıcbır akıl alamıyorum.. Yasım oldu 25 napayım ben:(
Lutfen bana fıkırlerınızı sunar mısınız?

Dil ogrenmenin sana bir zarari olmax aksine etkisi olur. Aksini iddia eden ya sacmaliyordur ya da senin onunu kesmek istiyordur. Heryer herkes bangir bangir dil bilen ariyor.

Acikcasi nerelerde ne isler yaparsin net bilemiyorum ama 25ten sonra yeni bolumu bitirmen 2 senelik bile olsa 28inde falan biter. is icinde senden tecrube isterler tecrube edilene kadar 30-32 olursun.

Bence bu fikri dusunme, bunun yerine yuksek lisans dusunulebilir. Kolay ve is imkani bol bir bolum sec. Kpss atamasi da olan bir bolum. Belki daha rahat edebilir kafan.

Uluslarası Ilıskıler mezunuyum kpss atamam nerdeyse yok..
Kpss kursuna gitsem umutsuz vaka gıbı artık umudum kalmadı:KK43:
Ingılızce kursuna gıtsem ınsanların kursun bana bırsey katmayacagını bosuna gıdecegımı soylemesı..
Nalet olasıca ozel sektorde calısıyorum ne yaptırdıkları bellı degıl :KK43: Sevmedıgım ıcınde sureklı hata yapmam ve azar ısıtmem....
Acaba tekrar farklı bolum mu okusam dıyorum bu seferde calısmam gerekıyor aılemden destek almıyorum ayrıca yakında nısanlanacagım..
Etrafımda kı ınsanlara sureklı danısıyorum hıcbır akıl alamıyorum.. Yasım oldu 25 napayım ben:KK43:
Lutfen bana fıkırlerınızı sunar mısınız?
İçinden ne gelio, git onu yap, onu bunu dinleme

Back
X