düşünmekten bi hal oldum:((

kızlar yorumlarınız için teşekkürler haklısınız.sevgilim hem beni sevdiğinden hem de çocuk istediğinden evlenmek istiyor aslında kendisi pek çocuk sevmez ama ona rağmen 3-4 çocuk istiyor:S evde kalabalık olsun istiyormuş çok çocuk iyi olur muş.kendisinin de pek bilgisi yok bu konularda geçenlerde konusunu açtım ilerde çocuk olmassa ikimizde kaynak lı ne olack dedim tıp ilerledi her şeyin çaresi var dedim düşünm e bunlar sen aşkım dedi.bu arada geçmişimde oluşmuşsıradan birkistiboş yere söyleyip kafasını kurçalanmasını istemedim o bnm özelim diye düşndüm geçti gitti sonuçta.

Son düzenleme:
merhaba hanımlar,ben şu an baba üstüne kayıtlıyım işim gücüm yok babamın sigortadan yararlanıyorum ,sevgilim hayatım da yokken kistim olduğunu öğrendim şikayetlerim üzerine doktora gidip.. şimdi bnm bi erkek arkdaşım var erkek arkdaşmla yakında evleneceğiz nikah kıyılınca ben onun sigortası üstüne olacağım kendisi kistin çocuğa engel olacağını düşünüyor şu an kistim geçti ve ben ona hç bi şey söylemedimm ama ben nikah kıyınca kayıtlarda görmesinden korkuyorum öğrenmesinden..öğrenebilir mi?düşüncelerinin değişmesnden korkuyrm..nikah olunca eski kayıtlar silinmez mi başka soyadı olunca yani soyismim değişecek sonuçta??çok korkuyorum lütfen yardm edin:(:(

bu kadar korkuyorsa birlikte doktora giderek sorunu çözebilirsiniz bence :26:

merhaba hanımlar,ben şu an baba üstüne kayıtlıyım işim gücüm yok babamın sigortadan yararlanıyorum ,sevgilim hayatım da yokken kistim olduğunu öğrendim şikayetlerim üzerine doktora gidip.. şimdi bnm bi erkek arkdaşım var erkek arkdaşmla yakında evleneceğiz nikah kıyılınca ben onun sigortası üstüne olacağım kendisi kistin çocuğa engel olacağını düşünüyor şu an kistim geçti ve ben ona hç bi şey söylemedimm ama ben nikah kıyınca kayıtlarda görmesinden korkuyorum öğrenmesinden..öğrenebilir mi?düşüncelerinin değişmesnden korkuyrm..nikah olunca eski kayıtlar silinmez mi başka soyadı olunca yani soyismim değişecek sonuçta??çok korkuyorum lütfen yardm edin:(:(

Arkadaşım bence korku duygusundan önce soğuma duygusunun oluşması lazımdı içinde kafan karıştı galiba...
Yani insanın aklına ilk önce bu insan benim hastalığımda kötü günümde yanımda olmucak demekki gibi bir düşünce içine girmesi gerekiyo şaşırdım.
Hayırlısı diyelim..

Back
X