Düşünmekten bunaldım dertleşmem lazım..

incimuygarim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2010
303
105
73
KIZLAR ben geçen ay 11 ağustosta adet oldum daha sonra bu ay hamile olduğumu öğrendim günüm geçtikten 4 gün sonra falan bhcg hormonum 402 çıktı tam tamına 48saat dolmamıştı ama ben tekrar baktırdım hormona 611 çıktı artış sanki azmı ne dr um vajinal baktı belli belirsiz keseyi gördü cuma gel netleştirelim dedi ama ben çok tedirginim bhcg çok çok artsın istiyorum daha önce bir dış gebeliğim var oyüzden panik yaptım moralimi bozmayayım diyorum ama kafam illaki orda ya sizce artış normAlmi ...

Son düzenleme:
canım sıkma kendini her zaman dış gebelik olucak değilya. hem keseyide belli belirsiz gördü diyorsun. görmüş işte canını sıkma. ayrıca tebrik ederim seni. Allah hayırlısınla kucağına almayı nasip etsin. darısı bebek isteyenlere.

Bence gayet normal artmış cnm dış gebelikte bu kadar artmazdı canım merak etme içini rahat tut ki bide daha 48 saat dolmadan yaptırmışsın gayet normal Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…